Hoe waardeert u onze deskundigheid?
Wat vindt u van ons assortiment?
Hoe waardeert u onze service?
Hoe waardeert u de geleverde kwaliteit?
9.6/10

A. Goossens

Professionele en snelle plaatsing, na een goede begeleiding en communicatie in het voortraject

Piet v Drunen

(Bewerkt)

Vanaf de eerste kennismaking direct een goed vertrouwen

Bogaert, Luc

Een mooie zaak met veel keuze. Het bedrijf heeft heel goed meegeholpen om de juiste tegels uit te kiezen. Het leggen zelf heeft heel accuraat en uiterst netjes plaatsgevonden. Het resultaat ziet er... Een mooie zaak met veel keuze. Het bedrijf heeft heel goed meegeholpen om de juiste tegels uit te kiezen. Het leggen zelf heeft heel accuraat en uiterst netjes plaatsgevonden. Het resultaat ziet er prachtig uit. Kortom, een prima bedrijf.

Bergmans

Tegels liggen buiten als kleine terrasjes waarbij je goed kan zien hoe ze uitkomen. Goede uitleg en duidelijke afspraken.

Marieke

Hele fijne partij met veel ervaring en ruime keus aan tegels.

Vermeeren

Eindelijk was de dag daar dat ons dakterras werd opgeknapt, wat een verbetering wat een plaatje! Deskundig werk door hele vriendelijke nette maar bovenal kundige medewerkers.

Alfred van der Kolk

Helder advies, Duidelijke offerte, Snelle levering, Perfecte plaatsing.

Loek Brink

Een goed georganiseerd bedrijf die zijn afspraken nakomt.
Een goed georganiseerd bedrijf die zijn afspraken nakomt.
Kundige en vriendelijke medewerkers (Dirk en Rien) die hun werk bij ons uitstekend hebben verricht, in huis zijn ze voorzichtig met onze spullen aan laten alles keurig achter.
Ons terras ziet er nu prachtig uit.
Loek Brink

Koos van Hoesel

Zeer professioneel, klantvriendelijk, werken netjes