Hoe waardeert u onze deskundigheid?
Wat vindt u van ons assortiment?
Hoe waardeert u onze service?
Hoe waardeert u de geleverde kwaliteit?
9.6/10

H.J. Reynaert

Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze dakterras waarbij de oude betontegels zijn vervangen door keramische tegels.
Vanaf de eerste afspraak in Woudenberg werden we zeer goed...
Vanaf de eerste afspraak in Woudenberg werden we zeer goed geadviseerd over de diverse mogelijkheden en kregen we een goede indruk van de diverse tegels en afmetingen. Nadat we de offerte hadden geaccepteerd konden we tijdens de inmeting op lokatie de finale keuze maken uit een aantal tegels die meegenomen waren.
We werden tijdig geinformeerd wanneer de renovatie zou plaatsvinden.
De werkzaamheden werden vakkundig uitgevoerd door zeer vriendelijke en goed samenwerkende monteurs.
We ontvingen een keurig opleveringsmap.
De tegels liggen nog maar een aantal weken maar we zijn ervan overtuigd dat we er jaren veel plezier van zullen hebben.

G J J Reijmers

Uitstekende advisering, bekwaam en prettig aanlegteam.
Professioneel bedrijf. Ouderwetse dienstverlening en service.
Kortom topbedrijf.

Els Oosterlaan

Prettig, professioneel; alles geplaatst volgens afspraak en belofte.

leks

Goede service, zeer ervaren en netjes werkende uiten medewerkers.
Perfect gelegd balkon netjes afgewerkt en alles opgeruimd

Kees Compier

De monteurs van ons dakterras zijn zeer vakkundig, en hebben een stuk kwaliteitswerk geleverd.

M van Boven

Wij zijn super tevreden met ons Exclusieve dakterras. Vriendelijke en correcte behandeling door adviseur, en aanlegteam. Het aanlegteam werkte correct en supernetjes. We zijn ook tevreden over de... Wij zijn super tevreden met ons Exclusieve dakterras. Vriendelijke en correcte behandeling door adviseur, en aanlegteam. Het aanlegteam werkte correct en supernetjes. We zijn ook tevreden over de manier waarop naderhand een correctie op ons terras moets plaatsvinden. We hopen lang plezier te hebben van ons dakterras.

Ferry

Prettig en goed advies, snelle inmeet afspraak voor exacte maatvoering en deskundige aanleg.

R. van Iperen

Vanaf het begin tot en met het leggen van het terras liep alles perfect

Spreij

EXCL.Dakterrassen komt eerst kijken met de uitgekozen tegels
Neemt de maat vast op,zodat je de juiste keuze en kleur,op je
Balkon krijgt.Afspraken keurig op tijd.Opruimen,netjes. EXCL.Dakterrassen komt eerst kijken met de uitgekozen tegels
Neemt de maat vast op,zodat je de juiste keuze en kleur,op je
Balkon krijgt.Afspraken keurig op tijd.Opruimen,netjes.
Heel tevreden zijn wij,laat de zon maar komen.

Yvonne

Blij met ons terras. Fijn geholpen met uitkiezen van de tegels. Terras is mooi gelegd door de vakmannen. Top!