Harm

nogmaals zeer goede service

Klaas.

Perfect !

Ben

Ben heel fijn geholpen in de winkel en duidelijke uitleg gekregen. Zeer vriendelijk en correct. Kom graag terug

Astrid

Hier word je nog vriendelijk en geduldig geholpen tenminste. En mijn tv werd netjes boven gebracht, wederom door een vriendelijke bezorger.

Kyra

Hier word je nog echt geholpen. Super team in Enschede.

B. Rijken

Cor Plakke

We zochten een waterkoker en kwamen uit bij de dispencer. Telefonisch besteld, keurig geregeld, snel geleverd.

elverdink

top

Miep

SterSterSterSterLege ster

Zijn gewoon tevreden, gemakkelijk bereikbaar, betrokken medewerkers , persoonlijke aandacht

Jan Harder

Het hele proces verliep vlekkeloos.

Caroline Dekker

Goed en snel geholpen

NWolf

Zoals het behoort te zijn.

Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Expert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2017

Expert

Expert is een vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt op de pijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Het zit in ons DNA om klanten blij te maken. Vandaar dat we ook doorlopend meten hoe klanten onze service hebben ervaren zodat we onze klanten nog blijer kunnen maken. Of het nu gaat om TV, wasmachine, vaatwasser, koelkast, vriezer of stofzuiger: Expert heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment waardoor u altijd het juiste apparaat vindt. U koopt bij Expert altijd lokaal, of het nu in een van onze 140 winkels is of online via expert.nl

Gildenstraat 7

Perfect !

Ben

Astrid

Kyra

Hier word je nog echt geholpen. Super team in Enschede.

B. Rijken

Cor Plakke

elverdink

top

Miep

Jan Harder

Het hele proces verliep vlekkeloos.

Caroline Dekker

Goed en snel geholpen

NWolf

Zoals het behoort te zijn.

Expert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10