Harm
In mijn woonplaats en goede service
Goed verzorgd.
nogmaals zeer goede service
Perfect !
Ben heel fijn geholpen in de winkel en duidelijke uitleg gekregen. Zeer vriendelijk en correct. Kom graag terug
Hier word je nog vriendelijk en geduldig geholpen tenminste. En mijn tv werd netjes boven gebracht, wederom door een vriendelijke bezorger.
Hier word je nog echt geholpen. Super team in Enschede.
We zochten een waterkoker en kwamen uit bij de dispencer. Telefonisch besteld, keurig geregeld, snel geleverd.
top
Zijn gewoon tevreden, gemakkelijk bereikbaar, betrokken medewerkers , persoonlijke aandacht
Het hele proces verliep vlekkeloos.
Goed en snel geholpen
Zoals het behoort te zijn.
Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Expert heeft de volgende resultaten bereikt:
In mijn woonplaats en goede service
Goed verzorgd.
nogmaals zeer goede service
Perfect !
Hier word je nog echt geholpen. Super team in Enschede.
top
Het hele proces verliep vlekkeloos.
Goed en snel geholpen
Zoals het behoort te zijn.
Expert heeft de volgende resultaten bereikt: