Expert

Expert Almelo is een winkel met betrokken medewerkers en goede service. Prijs is redelijk, maar de service is dat beetje extra tov de internetwinkels dubbel en dwars waard. De medewerker kent je er... Expert Almelo is een winkel met betrokken medewerkers en goede service. Prijs is redelijk, maar de service is dat beetje extra tov de internetwinkels dubbel en dwars waard. De medewerker kent je er nog.

Product af gehaald in de winkel corona richtlijnen goed

De Wacht

Vriendelijke mensen en tevens brengen ze je het product in overleg in een duplex woning op de plaats. Expert is een aanrader voor andere mensen

Kassies

Dank voor uw reactie. Wat zijn de voornaamste redenen dat u zo enthousiast bent over Expert?
Ik heb al eens eerder een reactie hier gemeld. Die jongens in Almelo, hoeven niets te verbeteren. Altijd vriendelijk, meedenkend, en afspraken die nagekomen worden, daarom beveel ik ze met een 10 aan bij anderen. Het is alleen jammer dat ze wat afgelegen liggen. En anderen ze daarom niet goed in het vizier hebben. Maar als je er één keer geweest bent wil je niet anders meer!!
Gerrit Kassies?.
info