Expert

Ruiter

Uitstekend geholpen en dezelfde dag nog thuis bezorgt.

Bos

Super snelle service
rond 12.00 uur gebeld, om 14.30 uur geleverd

Van der Horst

Vorig jaar mijn tv bij Expert gekocht en dit keer mijn soundbar + toebehoren. Erg tevreden over de persoonlijke service en tevens de scherpste prijs op internet, ik kan Expert alleen maar aanbevelen... Vorig jaar mijn tv bij Expert gekocht en dit keer mijn soundbar + toebehoren. Erg tevreden over de persoonlijke service en tevens de scherpste prijs op internet, ik kan Expert alleen maar aanbevelen aan anderen.
Mijn volgende aankoop van elektronica gaat ook weer bij Expert zijn!

Huisman

Keurig thuis gebracht neer gezet op zijn plaats aangesloten en zelf de droger er op gezet zeer goed. dank jullie wel.

Van der Velde

We zijn al een aantal keer bij expert geweest en worden constant goed geholpen, super goede service en een goede nazorg en uitleg van het product, top ga zo door!

In de Expert winkel neemt men de tijd om te luisteren naar wat je zoekt en vervolgens geeft men een goed advies. De service is goed, men doet z'n best de klant te helpen bij problemen.

Werd goed geholpen en ze denken goed met je mee we hadden het de zelfde dag nog thuis en netjes aangesloten

Van Essen

Prima zaak, vertel ze wat je nodig hebt en het wordt geregeld tegen een marktconforme prijs