Expert

Heb ik al gedaan.. zie begin vragenlijst ga niet nog een keer doen

Prima geholpen in winkel, uitstekende en vriendelijke expert

Klunder

Het ontbrak wel aan kennis bij de verkoopster, er moesten veel dingen opgezocht worden online over de vrieskast, maar dit werd wel netjes gedaan dus toch goed! De info platen op de vriezers klopten... Het ontbrak wel aan kennis bij de verkoopster, er moesten veel dingen opgezocht worden online over de vrieskast, maar dit werd wel netjes gedaan dus toch goed! De info platen op de vriezers klopten niet helaas

Diender

De services bij Expert zijn goed. Vertrouwde winkel, goed opgeleid personeel. Als de 1 niet alles weet dan is er overleg met een ander persoon. Produkten die ik via de winkel koop laat ik bezorgen,... De services bij Expert zijn goed. Vertrouwde winkel, goed opgeleid personeel. Als de 1 niet alles weet dan is er overleg met een ander persoon. Produkten die ik via de winkel koop laat ik bezorgen, en aansluiten. Dit kost wel iets maar mijn ervaring is prima. Men is secuur en gaat voorzichtig met het artikel om. Mijn laatste ervaring is gasfornuis, vaatwasser , en in t verleden TV. Dat voelt goed! 👍🏽

Dijks

Al jaren onze vast leverancier van apparatuur, nooit problemen mee gehad :)