Praktijk voor Manuele Therapie ES

Duurt wel erg lang voordat de bestelling bezorgd wordt.

A. Beelen

Ik heb nog geen blouse ontvangen

Reactie Express Wear Zevenaar:

U heeft op 12-11 's avonds een bestelling geplaatst, welke wij op 13-11 hebben verzonden.
We zien via de Track en Trace dat de PostNL deze vandaag bij een Pakketautomaat bezorgd. Hetgeen dat u ook als afleveroptie had ingevoerd.
Dit duurt inderdaad wel langer dan dat wij doorgaans van PostNL gewend zijn. We weten dat er bij hen wat vertraging kan ontstaan rondom Black Friday, echter hebben wij geen invloed hierop.

Renaat Roosen

Heel positief!

Reactie Express Wear Zevenaar:

We zien dat u niet gemaild heeft naar klantenservice@expresswear.nl. Dit is ons enige mailadres die beantwoord wordt. Waarschijnlijk is dit de reden dat u geen antwoord heeft ontvangen. Mochten we u... We zien dat u niet gemaild heeft naar klantenservice@expresswear.nl. Dit is ons enige mailadres die beantwoord wordt. Waarschijnlijk is dit de reden dat u geen antwoord heeft ontvangen. Mochten we u nog kunnen helpen dan horen we dit uiteraard graag.

Cremers

Zijn heel goed in afspraken

Violetta

Bezorging altijd correct

Marga Rood

Snelle levering; keurig verpakt

Wilma

Goede webshop die voldoet aan mijn verwachtingen.

Peggy

Eerste aankoop, positieve ervaring