9.6 /10

checkbox98% beveelt Express Wear Zevenaar aan!

Arie Stehouwer

Goed advies en gezellige sfeer

Jas broeken trui en shirt

Monique

Fijn en vriendelijk geholpen. Niet te opdringerig. Dat voelde ze prima aan. Ik kom zeker weer terug, moet sowieso morgen een colbert ophalen die ze uit een ander filiaal laat komen.

Jeans,travel broek,colbert en 't shirt

Maureen

Super fijn zowel in de winkel als online aankopen. Personeel super vriendelijk en meedenkend.

Tshirts pme en zipp

Jos Veldhuis

Overzichtelijke winkel met mooie merken

2 poloshirts

Henk H

Heb daar een mooi product gekocht en zal dat zeker weer doen. WAAAROM: het personeel is lekker relaxt en laat je ook lekker je gang gaan. Genoeg te zien, dus ook genoeg te kopen. Mooie acties en voor elke wat wils.

Poloshirt langemouw

Quinten Janssen

Erg mooie en nette zaak! Genoeg kleding voor ieder en het personeel is altijd aardig wat er werkt. Paskamers ook prima!

Cadeaubon van €20

Maas

Goed geholpen door de medewerkster! Ze zijn behulpzaam, maar laten je ook gewoon lekker even rondkijken. Ik kom hier altijd graag!

Kleding van Studio Anneloes

Grace

Fijne winkel met leuke kleding waar je goed wordt geholpen door het personeel.

Zwarte broek Sophie

J.E. Veldhuis

Prima geholpen. Mijn maat voor een jas was er niet, werd meteen geregeld met een andere vestiging. Dag later was deze er al. TOP!

Winterjas van Cars Jeans

F

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Jurkjes, shirts

Judith Prins

Super , zo vriendelijk geholpen en altijd eerlijk advies.

Blouse en vest

Noa Van Wienen

Heel klantvriendelijk. ik werd goed geholpen. Ik had een maatje S nodig en die hing niet meer op het rek maar wel op de paspop en ze hadden hem voor me gepakt

13569 Bold type skort

Sabrine Swanenberg

Mooie merken, fijn advies en als je maat er niet meer is, dan bestellen ze die

Blouse studio Anneloes

De Wijs

Mooie winkel, leuk personeel met kennis van mode.

T-shirt

Denice Willemstein

Nette winkel, vriendelijke mensen. Ze denken met je mee en geven goed en eerlijk kledingadvies. En zijn bereid om als je juiste maat er niet is, bij andere filialen na te bellen en voor je te bestellen. Via de website heb ik ook al vaker kleding besteld. Altijd snelle en nette levering. Ook met kleding dat geruild wordt of waar een klacht over is, altijd vriendelijk en wordt naar een oplossing gezocht. Keer op keer slaag ik altijd met leuke combinaties.

Korte broeken, blouse en shirts

Express Wear Zevenaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Express Wear Zevenaar heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 1 september 2022

Express Wear Zevenaar

Express Wear al bijna 45 jaar het vertrouwde adres op het gebied van jeans en vrijetijdskleding voor dames en heren waarin merken zijn opgenomen die populair zijn bij een enorm gevarieerde leeftijdsklasse.

Marktstraat 17

Cadeaubon van €20

Maas

Kleding van Studio Anneloes

Grace

Fijne winkel met leuke kleding waar je goed wordt geholpen door het personeel.

Zwarte broek Sophie

J.E. Veldhuis

Winterjas van Cars Jeans

F

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Jurkjes, shirts

Judith Prins

Super , zo vriendelijk geholpen en altijd eerlijk advies.

Blouse en vest

Noa Van Wienen

13569 Bold type skort

Sabrine Swanenberg

Mooie merken, fijn advies en als je maat er niet meer is, dan bestellen ze die

Blouse studio Anneloes

De Wijs

Mooie winkel, leuk personeel met kennis van mode.

T-shirt

Denice Willemstein