Praktijk voor Manuele Therapie ES

Duurt wel erg lang voordat de bestelling bezorgd wordt.

Bestelde broek wel mooi.

Sneller leveren.

A. Beelen

Ik heb nog geen blouse ontvangen

----

Waar ligt het probleem?

Reactie Expresswear.nl:

U heeft op 12-11 's avonds een bestelling geplaatst, welke wij op 13-11 hebben verzonden.
We zien via de Track en Trace dat de PostNL deze vandaag bij een Pakketautomaat bezorgd. Hetgeen dat u ook als afleveroptie had ingevoerd.
Dit duurt inderdaad wel langer dan dat wij doorgaans van PostNL gewend zijn. We weten dat er bij hen wat vertraging kan ontstaan rondom Black Friday, echter hebben wij geen invloed hierop.

Marieke

Top

Snelle levering, mooie merken in assortiment!

Renaat Roosen

Heel positief!

Snelheid.

Opmerkingen en/of tips

Echt heel goed, had wel nog een vraag gesteld, omdat ik twee vandie broeken wilde bestellen maar nooit antwoord ontvangen.. jammer

Reactie Expresswear.nl:

We zien dat u niet gemaild heeft naar klantenservice@expresswear.nl. Dit is ons enige mailadres die beantwoord wordt. Waarschijnlijk is dit de reden dat u geen antwoord heeft ontvangen. Mochten we u... We zien dat u niet gemaild heeft naar klantenservice@expresswear.nl. Dit is ons enige mailadres die beantwoord wordt. Waarschijnlijk is dit de reden dat u geen antwoord heeft ontvangen. Mochten we u nog kunnen helpen dan horen we dit uiteraard graag.

Cremers

Zijn heel goed in afspraken

Goede service en mooie kwaliteit kleding

Ze zijn prima ik ben zelf 100 procent tevreden

Violetta

Bezorging altijd correct

klantvriendelijk

blijf zo door gaan

Marga Rood

Snelle levering; keurig verpakt

Fijne bevestiging van de bestelling met track en tracé om de bestelling te kunnen volgen

Wilma

Goede webshop die voldoet aan mijn verwachtingen.

Service, productkennis van de medewerkers die zo nodig telefonische vragen beantwoorden.

Opmerkingen en/of tips

De website wordt op je telefoon niet volledig weergegeven zoals op een groot scherm. Misschien is het mogelijk hier nog iets aan te verbeteren.

Peggy

Eerste aankoop, positieve ervaring

Snel, duidelijk, maatbepaling is handige en correcte tool

Ellen Vuijk

Zeer goed!