Leonie Koch-Pollen

snel en goed

geen! Gewoon prima

Jaq

Goed!

Snelle levering en bij retour snel geld terug!

N.A-P

Altijd snel verzonden, ruime keuze

Verzending snel

Opmerkingen en/of tips

Eerder bij grote bestelling altijd kleine attentie nu niets meer.

L. Meijer

Positief

Bestellingen zijn snel in huis! Grote collectie van Studio Anneloes, dat merk bestel ik graag.

Opmerkingen en/of tips

Ik had een klacht over een kledingstuk, deze klacht werd adequaat en snel opgepakt en naar alle tevredenheid afgehandeld. Ik zou zeggen, niks meer aan doen.

Monique

Perfect

Netjes verpakt

Willy

Ik bestel al jaren bij jullie en dat beviel mijn goed .
Was altijd top service
Ik bestel al jaren bij jullie en dat beviel mijn goed .
Was altijd top service
Maar onlangs had ik een retour zending en dat viel mij wel tegen ,als ik naar een winkel ga hoef ik daar ook niet voor te betalen .nu was ik bijna 8 euro voor kwijt omdat het geen brief pakket was !
Dit vind ik erg jammer ,en de volgende keer denk ik er goed over na of ik het toch niet beter in de winkel kan kopen .

Snelle service

Opmerkingen en/of tips

De retour zending gratis te doen .

Reactie Expresswear.nl:

Wij berekenen inderdaad al een geruime tijd retour verwerkingskosten. Echter, is dit nooit 8 euro (tenzij u er voor heeft gekozen om op eigen gelegenheid te retourneren). Ongeacht of het een pakket... Wij berekenen inderdaad al een geruime tijd retour verwerkingskosten. Echter, is dit nooit 8 euro (tenzij u er voor heeft gekozen om op eigen gelegenheid te retourneren). Ongeacht of het een pakket of een brievenbuspakket is. Indien een bestelling volledig wordt geretourneerd, vergoeden wij ook de gemaakte verzendkosten voor de heenzending indien die hier gemaakt zijn.
Daarnaast kunnen retourzendingen wél kosteloos worden geretourneerd in onze winkels.

LV

Groot assortiment

Goed georganiseerd

Astrid schage

Snelle levering veel keuze

Geen goede webshop ook

Reactie Expresswear.nl:

Jammer dat u aangeeft dat u de webshop niet goed vind, maar wel fijn dat u ons zou aanbevelen. Is er iets waar u tegenaan loopt bij ons en wat wij zouden kunnen verbeteren?

Sonja

Duidelijke site