Het komt op mij over als een bedrijf dat goed wee t waar het mee bezig is.

Goed gesprek daadkrachtige aanpak. Vacature waar ik in eerste instantie op gereageerd had was het toch niet. Een dag later had Bastiaan al een andere vacature voor me, en een gesprek geregeld.

Voelde me gelijk op mijn gemak, kreeg niet het gevoel dat ik weer de zoveelste was (nummertje), er werd met mij meegedacht of me te helpen & het beste er uit te halen.
(In tegensteling wat ik...
(In tegensteling wat ik bij andere bureaus heb meegemaakt)

Paul

Super goed die interactive video en test

Extra Talent bevalt mij erg goed. Iedereen is oprecht benieuwd naar je ervaringen als je net je sollicitatiegesprek hebt gehad. Ze handelen ook vrij snel en het is te zien dat ze het beste met je... Extra Talent bevalt mij erg goed. Iedereen is oprecht benieuwd naar je ervaringen als je net je sollicitatiegesprek hebt gehad. Ze handelen ook vrij snel en het is te zien dat ze het beste met je voor hebben.

B.R.R

Boven verwachting geholpen en het belang van de klant voorop gesteld ipv belang van eigen bureau.Petje af!

Superfijn kantoor met heel veel zakelijke connecties!

Ferdy Buitendijk

Twee verschillende vacatures ontvangen van verschillende contactpersonen. Hierdoor wat onduidelijk voor welke functie ik op gesprek ging.

Ik kan Extra Talent ten zeerste aanbevelen bij mijn familie, vrienden en studiegenoten. Het maken van een afspraak voor een intake bij Extra Talent ging makkelijk en snel. Vervolgens ging de... Ik kan Extra Talent ten zeerste aanbevelen bij mijn familie, vrienden en studiegenoten. Het maken van een afspraak voor een intake bij Extra Talent ging makkelijk en snel. Vervolgens ging de recruiter direct met mijn profiel aan de slag en kon ik binnen een week op gesprek komen bij een potentieel werkgever. Tijdens de sollicitatieprocedure werd ik goed ge�nformeerd en voorbereid op het gesprek.