H. Buijs
- Sterke punten
- Eenvoudige configurator om een boek samen te stellen
- Verbeterpunten of tips
- N.V.T.
- Aangekocht product
- Boek met ringband
Meerder boeken laten maken, altijd dik tevreden
Ik ben zeer goed geholpen door de klantenservice en zeer tevreden over de kwaliteit van het eindresultaat. Boek ‘ontwerpen’ was heel eenvoudig en kwam precies overeen met hoe het er uiteindelijk uit is komen te zien. In één woord: top!!
Snelle en directe communicatie en service
Zeer vlotte spoed service. Een mooi afgewerkt product.
Leuke manier om je boek te laten afdrukken. Snelle levering.
Mooi boek, eenvoudig te bestellen.
Professioneel en zeer klantgericht en -vriendelijk 🍀
In één woord fantastisch. De wijze waarop Marleen mij heeft geholpen om mijn boekje gedrukt te krijgen verdient louter lof. Ook het contact met Mark is als altijd aimabel en gezellig.
Gebruiksvriendelijk, vooral deze tweede keer, ook om foto’s bij te voegen
correcte verwerking van mijn gegevens en een mooie afwerking van de boeken
Een goed en betrouwbaar bedrijf
Fijne dienstverlening!
zeer goed, alles naar wens
Prima, snelle levering, goed drukwerk.
Positief
EZbook.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
EZbook.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle en directe communicatie en service
Zeer vlotte spoed service. Een mooi afgewerkt product.
Leuke manier om je boek te laten afdrukken. Snelle levering.
Mooi boek, eenvoudig te bestellen.
Professioneel en zeer klantgericht en -vriendelijk 🍀
Gebruiksvriendelijk, vooral deze tweede keer, ook om foto’s bij te voegen
correcte verwerking van mijn gegevens en een mooie afwerking van de boeken
Een goed en betrouwbaar bedrijf
Fijne dienstverlening!
zeer goed, alles naar wens
Prima, snelle levering, goed drukwerk.
Positief
EZbook.nl heeft de volgende resultaten bereikt: