Deskundigheid van onze medewerkers
Kwaliteit van de geleverde boeken
Informatie op onze website
Snelheid van levering
Klantvriendelijkheid van onze medewerkers

Niko

Service gericht en goede communicatie met opdrachtgever. EZbook.nl heeft het drukwerk voor ons boek perfect verzorgd.
Daarom is dit bedrijf zeer aan te bevelen.

Overzichtelijk

Dubbele check mbt lay-out voor en achterkant boek!

Maria Janssen

Klantvriendelijk, correct, mooi drukwerk

contact met bedrijf, behulpzaam

op de website iets meer tips over lay out

Beltman

Zeer positief

Klantvriendelijk

John

Snelle levering, uiterst behulpzaam na een klein foutje met een geprint boek. Dit was dan ook snel opgelost.

Snel, mooi drukwerk en eindresultaat, vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Kon geen bestellingen samenvoegen op de website om bijvoorbeeld 1 keer verzendkosten te hebben. Misschien is daar een bepaalde reden voor....

Dominique De Caigny

Fantastisch, zoals altijd. Heb reeds meerdere keren een pakket boek laten drukken en de kwaliteit en snelheid van leveren waren steeds top.

Zeer duidelijke info op website, begeleiding bij creatie van boek, WYSIWYG

Doe vooral zo voort

Saskia Schnitzler

EZ book biedt een snelle, super professionele en goede service voor het drukken van boeken, zelfs in een kleine opgave. Perfecte service, scherpe prijzen, ik ben al vijftien jaar fan!

Service, kwaliteit

Peter

Goede boeken met harde kaft voor goede prijs

Ontwerp deel vd website werkte heel goed

De aangegeven levertijd van 3-5 dagen bleek 10 dagen te zijn.

faber

adequaat handelen

Kees Schep

Mooi boek, beetje trage levering

Duidelijke uitleg

Meer kleurenopties voor rug van het boek. En levertijd beter onder controle: ik had op een maandag besteld en kreeg het boek pas een week later op woensdag. Dat is langer dan de 3 to 6 dagen die op... Meer kleurenopties voor rug van het boek. En levertijd beter onder controle: ik had op een maandag besteld en kreeg het boek pas een week later op woensdag. Dat is langer dan de 3 to 6 dagen die op de website staat.

N.a.

Reeds verschillende malen boeken bij EZbook besteld altijd naar volle tevredenheid.
Zelfs al er iets fout ging, van mijn kant, werd dat zonder problemen gecorrigeerd.
De uitleg is...
De uitleg is duidelijk en uitvoerbaar.
Het invoegen op hun website gaat een voeding.
De levering is inderdaad netjes en op tijd zoals beloofd.

Eenvoudige selectie, uitleg en prijs opbouw.

Zou niets weten te verzinnen.