Deskundigheid van onze medewerkers
Kwaliteit van de geleverde boeken
Informatie op onze website
Snelheid van levering
Klantvriendelijkheid van onze medewerkers

Bart van Straaten

In één woord: geweldig!

Kraakheldere uitleg en aanwijzingen, goede kwaliteit, redelijke prijs. En niet te vergeten de bijzonder behulpzame, vriendelijke en grappige klantenservice van Heleen.

Bij de opmaak van de harde cover bleek achteraf dat mijn beeld niet gecentreerd. Dit kon ik op het online voorbeeld niet goed zien. Ik zie wel 2 verticale stippellijnen, maar niet de extra 'vouw'... Bij de opmaak van de harde cover bleek achteraf dat mijn beeld niet gecentreerd. Dit kon ik op het online voorbeeld niet goed zien. Ik zie wel 2 verticale stippellijnen, maar niet de extra 'vouw' bij de harde cover. Als dat iets duidelijker kan, graag.

Pierre Martin Neirinckx

Heel goed, ik kreeg alle ondersteuning om mijn project te realiseren

Snelle reactie en hulpvaardigheid

Alles prima in orde.

Heldere informatie

Sharina

Fijne service

Fijn geholpen nadat het boek verkeerd gedrukt was.

J. Buzepol

Ik heb nu gedurende een aantal jaren gebruik gemaakt van EZbooks. Dat feit alleen al zegt meer dan voldoende. De kwaliteit is excellent, de dienstverlening meer dan uitstekend en de aflevertermijn... Ik heb nu gedurende een aantal jaren gebruik gemaakt van EZbooks. Dat feit alleen al zegt meer dan voldoende. De kwaliteit is excellent, de dienstverlening meer dan uitstekend en de aflevertermijn is in mijn ervaring slechts een paar dagen. Ik heb nooit contact hoeven te zoeken met de medewerkers en dat zegt meer dan genoeg over de deskundigheid. Klantvriendelijkheid zit hierin n.m.m. ingesloten.

Gebruiksgemak

Heb ik niet

J.Klinkers

Zeer prettig verlopen

handelen snel

R. Wolf

Boekje laten drukken voor jubileum

Snelheid, drukwerk

nee, alles was perfect. Erg klantvriendelijk ook...

Vincent Kil - Vereniging ToneelTroep

Het bestellen van mijn boekjes ging zeer gemakkelijk en de kwaliteit is - zoals ik ook eerder al heb meegemaakt bij EZbook - zeer goed!

Handige ontwerp- en besteltools, duidelijke website, goede kwaliteit!

Informatie over geschatte leverdatum zou fijn zijn! Daarnaast hebben de door mij bestelde boekjes een aantal lege pagina's aan het eind van het boek. Niet erg, maar is goed om te vermelden dat dit... Informatie over geschatte leverdatum zou fijn zijn! Daarnaast hebben de door mij bestelde boekjes een aantal lege pagina's aan het eind van het boek. Niet erg, maar is goed om te vermelden dat dit kan gebeuren.

Jezus van Kerkwijk

Zeer positief