Mijn ervaring bij EZbook is heel goed. Goede begeleiding en snelle service.
Het boekje dat we lieten drukken is prachtig van kleur.
Ook de snelle service vind ik een sterk punt.
Er zijn geen verbeterpunten
Het boekje dat we lieten drukken is prachtig van kleur.
Ook de snelle service vind ik een sterk punt.
Er zijn geen verbeterpunten
Snel en zoals bestel afgedrukt.
De foto op voorzijde kon niet goed bewerkt worden. Het maakte niet wat je deed, maar de foto bleef dwars geplaatst worden. Met een ander programma is het mijn dochter uiteindelijk toch gelukt.
overzichtelijk, informatief en ondersteunend bij de bestelling
na het plaatsen van de bestelling vaker communiceren over de voortgang, zeker als die blijkt af te wijken van de beloofde vijf werkdagen
Super service, goed bereikbaar, denken actief mee.
Af en toe wat donkere foto's, maar kan ook aan de pdf liggen.
bereikbaarheid, afhandeling van een klacht.
Ik zou het persoonlijk fijn vinden om een pakketdienst te kunnen kiezen. Ook als een andere pakketdienst betekent dat ik wat meer moet betalen.
Het meedenken in de keuzes rondom het papiersoort, de kaft, de paginanummering en kleuren. In het account is exact te zien hoe het boek er zowel van de binnenkant als achterkant uit zal zien.
Had graag vooraf meegekregen dat de titel op de rug van het boek niet past en ik bijvoorbeeld de marges en het formaat moest aanpassen om dat opgelost te krijgen.
Ook de service is steeds optimaal: vriendelijk, persoonlijk, accuraat en razendsnel. Scherp geprijsd.
Het afsnijden is nog handwerk, maar dat kan misschien niet anders.
Great quality print.
You could make the reviewing window at the computer, when ordering the book, bigger and easier for close-up. Also maybe add more sizes to print.
heel goede kwaliteit
supervriendelijke medewerkers
Ik kan geen verbeterpunten bedenken.
Makkelijk te bestellen
Kaft zelf aanpassen is niet makkelijk