8.5 /10

checkbox97% beveelt Fabius Opleidingen aan!

Geef je waardering voor de docent
Geef je waardering voor de opleiding
8.2/10

anonymous

SterSterSterHalve sterLege ster

De eerste gedeelte vond ik leerzaam, maar in de 2de van het AMO gebeuren zaten er veel dingen wat niet van toepassing is.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

ik vond de docent goed, vooral de eerste blokken het laatste blok gingen we erg snel door de stof heen. het cijfer baseer ik op de eerste blokken

Wendy

De online lessen waren heel goed. Ondanks de afstand werd je toch in de les betrokken alsof het klassikaal was. Een pluim voor Judy.

BKB en PDB

Heidi

SterSterSterHalve sterLege ster

Leuke man, legt alles goed uit, vriendelijk en spontaan.

Administratief Medewerker

SterSterSterSterLege ster

Zij is een goede docent, ik heb veel geleerd bij haar.

anoniem

SterSterSterSterLege ster

Boek kan wat praktischer bij kantoorpraktijk 2 en rekenen + Nederlands brief. Jolanda is een topper.

Erg fijne docent

SterSterSterSterLege ster

Heb deze 9 maanden als zeer prettig ervaren. Zowel de lessen als het contact met medeleerlingen en de docent was heel gezellig!

R.B. Erasmus

Ik heb veel geleerd afgelopen maanden. Docent was rustig vriendelijk en goed uitleggen.

Fijne docent

voldoende uitleg, geduldig met de klas

R.O. Heitman

Fijne tijd gehad, kon klassikaal veel vragen en uitleg krijgen

P. Coremans

Heb een erg leuke tijd gehad. Veel geleerd. Fijne uitleg en de docent nam goed de tijd om dingen uit te leggen als iemand het niet begreep. Erg fijne ervaring!

SterSterSterSterLege ster

Linda Timmermans was/is een fantastische docent!

S. van Rijthoven

SterSterSterSterLege ster

De opleiding heeft mij laten zien dat het nooit te laat is of je te oud bent om te leren en om echt iets te gaan doen waar je passie ligt.

administratief medewerker

Fabius Opleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fabius Opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 19 januari 2018

Fabius Opleidingen

Fabius Opleidingen is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het praktijkgericht opleiden en trainen van volwassenen op mbo-niveau. Daarbij wordt gebruik gemaakt van meer dan 50 locaties verspreid over heel Nederland. Doel is om cursisten zo snel mogelijk om- of bij te scholen. De opleidingen en trainingen zijn afgestemd op de eisen vanuit de arbeidsmarkt, waardoor de cursisten direct met het geleerde aan de slag kunnen. Fabius Opleidingen is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en voldoet aan de eisen van het NRTO Keurmerk. Elk jaar kiezen duizenden cursisten voor een opleiding of training bij Fabius Opleidingen om hun positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Dillehof 1

Wendy

BKB en PDB

Heidi

SterSterSterHalve sterLege ster

Leuke man, legt alles goed uit, vriendelijk en spontaan.

Administratief Medewerker

SterSterSterSterLege ster

Zij is een goede docent, ik heb veel geleerd bij haar.

anoniem

R.O. Heitman

Fijne tijd gehad, kon klassikaal veel vragen en uitleg krijgen

P. Coremans

SterSterSterSterLege ster

Linda Timmermans was/is een fantastische docent!

S. van Rijthoven

Fabius Opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt: