Geef je waardering voor de docent
Geef je waardering voor de opleiding

Ik hoop dat ik mijn doelen kan bereiken. Vond de docent zeer goed, legde het perfect uit, als zeer prettig ervaren.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw mooie recensie, cijfers en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding en ook de docent u goed bevallen zijn. Succes met het behalen van uw doelen! Vriendelijke groeten, Fabius... Dank voor uw mooie recensie, cijfers en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding en ook de docent u goed bevallen zijn. Succes met het behalen van uw doelen! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Goede ervaring! Fijne lessen en zeker veel wijzer geworden :-)

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw mooie recensie, cijfers en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding u goed bevallen is. Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

De docent is erg bekwaam, aardig, niet te streng. Legt heel goed uit en ook aan de hand van veel praktijkvoorbeelden. De docent brengt een goede sfeer in de groep. Geeft iedereen veel aandacht en is... De docent is erg bekwaam, aardig, niet te streng. Legt heel goed uit en ook aan de hand van veel praktijkvoorbeelden. De docent brengt een goede sfeer in de groep. Geeft iedereen veel aandacht en is altijd bereikbaar en reageert snel op de mail.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw mooie recensie, cijfers en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding (en docent) u goed bevallen is. Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Top -->docent legt alles goed uit. Kan altijd bij terecht. Heel erg vriendelijk.

M. vd. Horst

Ik vond het prettig werken en via de zoom en klassikaal.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw mooie recensie, cijfers en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding, zowel op locatie als online, u goed bevallen is. Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Docent geeft met veel plezier les.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw mooie recensieen aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding (en docent) u goed bevallen is. Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Docent is erg duidelijk, behulpzaam, ik kan bij alle vragen bij mijn docent terecht, de opleiding verliep heel goed.

Reactie Fabius Opleidingen:

Goed geregeld, duidelijk, heldere uitleg

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw mooie recensie, cijfers en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding (en uitleg docent) u goed bevallen is. Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Ik heb veel geleerd tijdens de opleiding

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw mooie recensie en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding u goed bevallen is. Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Goed gegaan. Ook de online lessen i.v.m. corona. Was duidelijk en goed te begrijpen allemaal.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw mooie recensie en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding, zowel op locatie als online, u goed bevallen is. Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen