Geef je waardering voor de docent
Geef je waardering voor de opleiding

Zeer duidelijk en goede uitleg. De lessen zijn nooit saai en zijn plezierig.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw review, mooie waardering en aanbeveling! Fijn te lezen dat de opleiding u goed bevallen is! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

J. Pesch

Geeft aan hoe het zit, niet alles uit de boeken maar praktijk.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw review, waardering en aanbeveling! Fijn te lezen dat de opleiding u goed bevallen is! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Busra

De opleiding is praktijkgericht.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw review, uw mooie waardering en aanbeveling! Fijn te lezen dat de opleiding u goed bevallen is! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

C.E.P.N. Hendriks

Ik zou de opleiding aanbevelen aan anderen.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw review en aanbeveling! Fijn te lezen dat de opleiding u goed bevallen is! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

J. Keur

Ik heb veel geleerd tijdens de opleiding.

Reactie Fabius Opleidingen:

Ondanks de corona, toch nog veel geleerd. Docent staat altijd klaar als je haar nodig mocht hebben.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw review en aanbeveling. Fijn te lezen dat de opleiding u goed is bevallen! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

N. Bos-Tangelder

Fijne opleiding in makkelijke, duidelijke taal. Voor iedereen te begrijpen. Margriet is een fijne docent met veel geduld.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw review en aanbeveling. Fijn te lezen dat de opleiding (en de docent) u goed is bevallen! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Ik heb aardig wat nieuwe dingen geleerd en een leuke tijd gehad met mijn klasgenoten.

Reactie Fabius Opleidingen:

Super lieve, goede en betrouwbare docent. Met veel humor. Kan duidelijk en rustig de theorie uitleggen.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw review en aanbeveling! Fijn te lezen dat de opleiding (en met name de docent) u goed is bevallen! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Het Outlook leerboek is niet compleet veel woorden ontbreken! Vooral de verwijzingen naar de functies. En het leerboek 2019 komt helaas niet altijd overeen met 2016!

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw review en aanbeveling! En dank voor uw aanvullende commentaar. Het klopt, in het Outlook boek waren afbeeldingen niet compleet, dit is inmiddels hersteld. Wij werken binnen de lessen... Dank voor uw review en aanbeveling! En dank voor uw aanvullende commentaar. Het klopt, in het Outlook boek waren afbeeldingen niet compleet, dit is inmiddels hersteld. Wij werken binnen de lessen met Office 2019. Het klopt dat dit soms afwijkt van een versie waarbinnen het huiswerk wordt maakt. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen. Wij hopen dat dit niet teveel problemen heeft opgeleverd. Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen