Geef je waardering voor de docent
Geef je waardering voor de opleiding

Heel prettige opleiding.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw mooie review en aanbeveling! Fijn te lezen dat de opleiding u goed bevallen is! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

O. Kocyigit

Docent is top!

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw mooie review en aanbeveling! Fijn te lezen dat de opleiding (en docent) u goed bevallen zijn! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Sabine van Engelen

Na jaren getwijfeld, eindelijk deze opleiding gaan volgen. Ik heb hier totaal geen spijt van. De lesstof werd elke week goed uitgelegd en was overzichtelijk. De docent was vriendelijk en nauwkeurig.

Reactie Fabius Opleidingen:

Fijne docent, alleen jammer dat de stof verouderd is: Windows 10.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw review en aanbeveling! Jammer dat u vindt dat de stof verouderd is. Ons doel is dat u met onze opleiding actuele kennis opdoet en bijvoorbeeld leert in verschillende computerprogramma's... Dank voor uw review en aanbeveling! Jammer dat u vindt dat de stof verouderd is. Ons doel is dat u met onze opleiding actuele kennis opdoet en bijvoorbeeld leert in verschillende computerprogramma's te werken, los van de versie. Hopelijk is dit gelukt! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

H. Heijden

Docente is erg vriendelijk en behulpzaam.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw mooie review en aanbeveling! Fijn te lezen dat de opleiding Administratief Medewerker u goed bevallen is! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Leuke manier van lesgeven. Leuke docent.

Reactie Fabius Opleidingen:

Ik heb een prettige ervaring gehad zowel met docent als de opleiding. In korte tijd veel geleerd.

Reactie Fabius Opleidingen:

Ik heb veel geleerd tijdens de opleiding.

Reactie Fabius Opleidingen:

De opleiding is praktijkgericht.

Reactie Fabius Opleidingen:

Het is een korte opleiding, maar toch volledig. Docente is vakkundig, brengt stof begrijpelijk over en communicatie is zeer goed.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw review en aanbeveling! Fijn te lezen dat de opleiding u goed bevallen is! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen