Melinda Mensink
- Product of service:
- PVC en laminaat
SPAM Prima
Vloer was niet zoals in de showroom
Niet geheel tevreden. Partij zou binnenkomen voor wij de sleutel van ons appartement zouden krijgen. Werd echter 4 weken later daardoor hadden wij nog maar twee dagen om de vloer te leggen voor de verhuiswagen kwam kwalitet was zoals op de staal 25 cm bij 22 cm gezien hadden. Bij het leggen veel kleurschil in de pakken. Waarschijnlijk b keus als wij dit geweten hadden zouden we het niet gekocht hebben. Door de latere levering welk deze firma niet aan te rekenen valt omdat het buiten hun schuld later dan verwacht bij hun binnenkwam.
Heel goed tevreden
Erg tevreden.
Heel tevreden.
Tevreden
Goed tevreden, verkoop gong prima en snel. Goede prijs alleen transport ietswat dramatisch verlooen
Fijne medewerking en een goede legging van de pvc vloer.
ja
heel tevreden
Fabrieksverkoop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fabrieksverkoop heeft de volgende resultaten bereikt:
SPAM Prima
Vloer was niet zoals in de showroom
Heel goed tevreden
Erg tevreden.
Heel tevreden.
Tevreden
Fijne medewerking en een goede legging van de pvc vloer.
ja
Fabrieksverkoop heeft de volgende resultaten bereikt: