Pieter Vermeiren
- Sterke punten
- Vriendelijke en snelle reactie, zowel op mail als in de verzending
Heel goede communicatie
Mijn fout in verband met de bestelling van filters (ik had een verkeerde maat van filters opgegeven) kwam nog goed én gebeurde snel.
Betrouwbaar en servicegericht. Bieden goede service om artikelen periodiek op te sturen en dat gast perfect. Zijn ook altijd bereikbaar voor vragen of overleg. Flexibel in hun dienstverlening.
Snelle en goede levering
uitstekend
The company sent me the wrong items. I contacted Fairair via email and via creating a ticket about this incident a week ago but the customer service team has not got back to me yet.
Uitstekende service. Tijdige levering en zonder problemen product omruil bij beschadiging.
Hele fijne service. Ik werd snel geholpen en de producten werden snel toegestuurd. Dank voor het helpen!
Zeer goed bedrijf
Vakkundig en deskundig.
Bestellingen vanaf € 75,- geen verzendkosten (BE).....is wel overdreven.
Betrouwbaar en heel klantgericht
Fairair.eu verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fairair.eu heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goede communicatie
Snelle en goede levering
uitstekend
Zeer goed bedrijf
Vakkundig en deskundig.
Bestellingen vanaf € 75,- geen verzendkosten (BE).....is wel overdreven.
Betrouwbaar en heel klantgericht
Fairair.eu heeft de volgende resultaten bereikt: