Faircab

Reliable taxi service

Price

None

Dear Joshi,
Thank you so much for your kind words. We hope to see you once again in our taxi's.
Kind regards,
Faircab

Rayis

Goede service en niet duur

Prijs

Goede prijs

Beste Sabrina,
We zijn blij met jouw reactie! Tot snel, team Faircab

Versteeg

Fijne ervaring! Goed advies over ophaaltijden. Zeer flexibel bij gewijzigde vlucht.

Goede prijs kwaliteit

Tiny van Gemert

Topservice, supervoordelig!

's nachts goed bereikbaar

Hoi Tiny,
Daar doen we het voor, tot de volgende keer!
team Faircab

Scaling Group

Stipt op tijd en nette chauffeur

Aardige chauffeur, ruime auto, betrouwbaar

Communicatie, soms moest ik lang wachten aan de telefoon

Klamer Schutte

Taxi kwam niet opdagen. Telefoon werd niet beantwoord

Kom je afspraken na
Beantwoord de telefoon

Beste Klamer,
Beste Klamer,
Wat vervelend dat de taxi te laat was. We begrijpen dat je er voor kiest om niet te wachten. In dit geval had de chauffeur pech. Hij geeft aan dat hij jou gesproken heeft en dat hij binnen 20 minuten na ophaaltijd bij jou kon zijn. Helaas hadden we geen auto dichterbij.
We gaan ons netwerk verder uitbreiden zodat dit in de toekomst beter opgelost kan worden.
Hartelijke groet,
Team Faircab

I. Bakker

Slecht taxi kwam niet opdagen s nachts om 2.30 waren niet te bereiken op eigen kosten met taxi naar Schiphol kreeg mail dat alles vergoed zou worden heeft heel veel mailtjes en SMS berichtjes gekost... Slecht taxi kwam niet opdagen s nachts om 2.30 waren niet te bereiken op eigen kosten met taxi naar Schiphol kreeg mail dat alles vergoed zou worden heeft heel veel mailtjes en SMS berichtjes gekost want telefoon werd niet meer opgenomen

Telefoon niet opnemen

Zie boven

Hoi Ingrid,
Hoi Ingrid,
Wat vervelend dat je ons niet tijdig kon bereiken toen de taxi te laat was. We zijn blij dat je toch nog op tijd kon zijn op Schiphol en wij vinden het niet meer dan vanzelfsprekend dat we de taxi & jouw extra kosten vergoed hebben. Ondanks de vervelende ervaring zijn we blij dat we het samen op hebben kunnen lossen.
Team Faircab

Jason

Top ervaring

Op tijd opgehaald en ook op tijd afgeleverd op plaats van bestemming