9.2 /10

checkbox97% beveelt Fashion Hair Accessories aan!

van Dijk

Snelle en nette levering

Lizette Bal

Haarspeld te groot voor dun haar

Antwoord Fashion Hair Accessories

Hallo Lizette, Wat vervelend om hier te lezen dat de bestelde haarspeld niet geschikt is voor jouw haar. Ik denk graag met je mee! Je mag me altijd een mailtje met jouw wensen sturen zodat ik je een goed advies kan geven. Uiteraard kun je ook je bestelling retourneren/omruilen. Groetjes, Lonneke

I.Bunskoek

SterSterSterSterLege ster

Fijne snelle levering en aangebode en gelverde product komen met elkaar overeen. Mooie en goede kwaliteit

Eric

Probleemloze bestelling en snelle levering.

Eva Van Dyck

SterSterLege sterLege sterLege ster

Snelle, maar dure levering. Sommige producten zijn niet de kwaliteit die ik verwacht had. Er was wat erosie/roest op een kam en 1 van de haarpinnen. Prijs/kwaliteit is het dus vooral minder. Ik had het snel nodig en koos daarom niet voor amazon of etsy.

Antwoord Fashion Hair Accessories

Hallo Eva, Wat vervelend om in je review te lezen dat je niet helemaal tevreden was. Ik schrik ervan dat er wat erosie te zien was, excuses dat ik dit niet gezien heb tijden het inpakken. Dat zou niet moeten mogen. Ik stuur je direct en mailtje, zodat we dit kunnen oplossen. Groetjes, Lonneke

Petra van Helden

Veel keuze

E. H.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Na bestelling op 17 dec tot op heden (27 dec) niks ontvangen. Zeer waarschijnlijk kwijt geraakt bij PostNL. Wel snelle reactie op mijn mail maar geen verdere oplossing geboden.

Antwoord Fashion Hair Accessories

Hallo Erica, Wat jammer dat ik een slechte review van je ontvang. Je bestelling, geplaatst op 17 dec om 17:21, is direct de volgende morgen op 18 dec verzonden. Op 20 dec om 8:00 s‘morgens ontving ik je eerste email om door te geven dat je nog niets ontvangen had. Hier heb ik binnen een half uur op gereageerd dat alle post vanwege de kerstdrukte helaas wat vertraging oploopt. Ook heb ik je adres gecheckt om te kijken of er een fout was ingeslopen. Op zondag 21 dec kreeg ik een tweede email waaruit bleek dat PostNL helaas nog niet langs was gekomen. Deze mail heb ik op dezelfde dag, dus op zondag, beantwoord. Uit het screenshot van je postNL app bleek dat je pakje i.d.d verzonden en onderweg was. Je bestelling opnieuw verzenden of geld terugstorten lijkt me dan geen logisch verzoek. Als reactie op mijn mail kreeg ik het volgende: “ Oh dat is top dat je het herkent haha, dan wacht ik maar gewoon, de hele straat heeft al een aantal dagen niks gekregen. Lang leve PostNL”. Waarom ik nu een 1 van je krijg vindt ik niet fair, ik hoop daarom van harte dat je je review wilt herzien. Mocht je na ontvangst om wat voor rede dan ook je bestelling willen terugsturen, kan dat natuurlijk! Groetjes, Lonneke

Nvt

Zeer goed

Fabiola

Naomi

SterSterSterHalve sterLege ster

J van Dee

Snelle levering, leuke artikelen

Cobi van Gils

Reuze blij dat ik dit ontdekt heb. Ik zocht mooie haarklemmen/clips en wat een keuze bij Lonneke. Eindelijk gevonden, ben heel erg tevreden en ga er vast en zeker meer bestellen.

Suzanne

Super collectie, super klantervaring en echt super verpakt! Ik was zo blij verrast, zo zorgvuldig!! Snel bezorgd en je hoeft je echt geen zorgen te maken dat het onderweg zou beschadigen!!

A.

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling; de haarklem is prachtig! De verzending verliep ook soepel. Bedankt!

H

Snelle service en mooie producten

Fashion Hair Accessories verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fashion Hair Accessories heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 25 april 2021

Fashion Hair Accessories

Welke hairstyle je ook kiest, een haaraccessoire kan je look helemaal af maken of een persoonlijke twist geven. Ook een eenvoudig kapsel wordt met een feestelijke haarversiering in een handomdraai een echte eyecatcher. Als award winning Fashion Hairstylist weet ik als geen ander wat de juiste accessoire met je kan doen. Omdat ik deze zelf inkoop bij verschillende ontwerpers en leveranciers in binnen- en buitenland, kan je kiezen uit een zeer exclusief en uitgebreid assortiment. Er is van alles

Nieuweweg, 52

3765 GE Soest

van Dijk

Snelle en nette levering

Lizette Bal

Haarspeld te groot voor dun haar

I.Bunskoek

Eric

Probleemloze bestelling en snelle levering.

Eva Van Dyck

Petra van Helden