9.2 /10

checkbox0% beveelt Fashion Hair Accessories aan!

Petra van Helden

Veel keuze

E. H.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Na bestelling op 17 dec tot op heden (27 dec) niks ontvangen. Zeer waarschijnlijk kwijt geraakt bij PostNL. Wel snelle reactie op mijn mail maar geen verdere oplossing geboden.

Antwoord Fashion Hair Accessories

Hallo Erica, Wat jammer dat ik een slechte review van je ontvang. Je bestelling, geplaatst op 17 dec om 17:21, is direct de volgende morgen op 18 dec verzonden. Op 20 dec om 8:00 s‘morgens ontving ik je eerste email om door te geven dat je nog niets ontvangen had. Hier heb ik binnen een half uur op gereageerd dat alle post vanwege de kerstdrukte helaas wat vertraging oploopt. Ook heb ik je adres gecheckt om te kijken of er een fout was ingeslopen. Op zondag 21 dec kreeg ik een tweede email waaruit bleek dat PostNL helaas nog niet langs was gekomen. Deze mail heb ik op dezelfde dag, dus op zondag, beantwoord. Uit het screenshot van je postNL app bleek dat je pakje i.d.d verzonden en onderweg was. Je bestelling opnieuw verzenden of geld terugstorten lijkt me dan geen logisch verzoek. Als reactie op mijn mail kreeg ik het volgende: “ Oh dat is top dat je het herkent haha, dan wacht ik maar gewoon, de hele straat heeft al een aantal dagen niks gekregen. Lang leve PostNL”. Waarom ik nu een 1 van je krijg vindt ik niet fair, ik hoop daarom van harte dat je je review wilt herzien. Mocht je na ontvangst om wat voor rede dan ook je bestelling willen terugsturen, kan dat natuurlijk! Groetjes, Lonneke

Nvt

Zeer goed

Fabiola

SterSterLege sterLege sterLege ster

Naomi

J van Dee

Snelle levering, leuke artikelen

Cobi van Gils

Reuze blij dat ik dit ontdekt heb. Ik zocht mooie haarklemmen/clips en wat een keuze bij Lonneke. Eindelijk gevonden, ben heel erg tevreden en ga er vast en zeker meer bestellen.

Suzanne

Super collectie, super klantervaring en echt super verpakt! Ik was zo blij verrast, zo zorgvuldig!! Snel bezorgd en je hoeft je echt geen zorgen te maken dat het onderweg zou beschadigen!!

A.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling; de haarklem is prachtig! De verzending verliep ook soepel. Bedankt!

H

Snelle service en mooie producten

Y. Eckhardt

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik wilde graag 2 pakjes à 2 grote klikklak spelden bestellen ( 4 spelden dus) Tot mijn grote verbazing waren de verzendkosten dubbel!!!! I.p.v. 3,50 gewoon in één keer 7 euro! Schrok me rot!.....en dat voor 4 spelden i.p.v. 2 Heb direct afgezien van deze aankoop. Heel jammer....maar ik vind dit niet normaal. M.vr gr Y. Eckhardt

Antwoord Fashion Hair Accessories

Hallo Mevr. Y. Eckhardt, Wat vervelend om bij mijn reviews te lezen dat de verzendkosten zo hoog zijn bij twee setjes grote klik-klak spelden. Ik heb er direct even naar gekeken en dit klopt i.d.d niet, mijn excuses voor het ongemak. Ik heb de verzendkosten zojuist aangepast, ik hoop van harte dat je nog een poging wilt wagen :) Groetjes, Lonneke

Helen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

prima, alleen jammer dat er van de grote klik haarspelden maar 2 kleuren zijn. aangezien dat de grote haarspelden moeilijk te verkrijgen zijn. gebruik ze voor mijn gehandicapte dochter, want ze heeft krullend haar.

Antwoord Fashion Hair Accessories

Zeker jammer! Ik doe mijn best een zo'n groot mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Dit zijn de eerste (en enige) grote klik-klak spelden die ik heb kunnen vinden. Maar blijf zoeken naar meer. Fijn om te lezen dat ze goed werken voor haar krullende haar.

MJ

Ruime keuze

Moniek

Fantastisch! Ik bestelde oorbellen. Die waren prachtig. Ook de communicatie met Lonneke bij een verlate levering door de bezorgdienst was goed. Het was snel opgelost. Ik ben blij met mijn aankoop.

Sunny

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Zeer goede ervaring met Fashion & Hair Accessories. Lonneke gaat voor kwaliteit en als een besteld product niet goed is, verkoopt ze je het niet. Snelle levering, ook heel prettig! Persoonlijke aandacht.

Fashion Hair Accessories verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fashion Hair Accessories heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 25 april 2021

Fashion Hair Accessories

Welke hairstyle je ook kiest, een haaraccessoire kan je look helemaal af maken of een persoonlijke twist geven. Ook een eenvoudig kapsel wordt met een feestelijke haarversiering in een handomdraai een echte eyecatcher. Als award winning Fashion Hairstylist weet ik als geen ander wat de juiste accessoire met je kan doen. Omdat ik deze zelf inkoop bij verschillende ontwerpers en leveranciers in binnen- en buitenland, kan je kiezen uit een zeer exclusief en uitgebreid assortiment. Er is van alles

Nieuweweg, 52

3765 GE Soest