Leonie

Voor de eerste keer een setje kleding gekocht en ben er super blij mee. Leuke kleding en snelle verzending. Ga hier zeker vaker kleding kopen.

Miranda

TheMusthaves is een superwinkel, al enige tijd klant. Mooie kleding, snelle verzending en mocht er iets per ongeluk, niet naar wens zijn, kun je dit eenvoudig terugsturen, niet moeilijk, maar....... TheMusthaves is een superwinkel, al enige tijd klant. Mooie kleding, snelle verzending en mocht er iets per ongeluk, niet naar wens zijn, kun je dit eenvoudig terugsturen, niet moeilijk, maar.... pas 1 x wat geretourneerd, ik ben echt altijd ontzettend tevreden over mijn bestellingen. TheMusthaves met recht een musthave in je kledingkast.

Fleur

Mooie items, vaak net even anders dan in winkels. Waarom geen 5 sterren? Omdat retourneren niet gratis is. Verder een heel tevreden klant!

Henrike

Leuke jurkjes, mooie kwaliteit en snel geleverd! Ik ga zeker weer bestellen.

Klant

Ik ben fan! Sinds enkele maanden The musthaves ontdekt. Leuke kleding, goede kwaliteit en mega snelle levering. Laatst was een kledingstuk niet helemaal goed en dat wordt naar tevredenheid... Ik ben fan! Sinds enkele maanden The musthaves ontdekt. Leuke kleding, goede kwaliteit en mega snelle levering. Laatst was een kledingstuk niet helemaal goed en dat wordt naar tevredenheid opgelost. Hier ga ik nog vaker bestellen.

Samantha

Snelle levering, super service. Goede kwaliteit kleding.

Manouk

Super service, snelle levering! Ik had mijn adres verkeerd genoteerd perongeluk maar dit is super opgelost! Kleren zijn van goeie kwaliteit en niet te duur, ook erg fijn in deze dure maanden!