Ik had laarsjes besteld en deze bleken echt heel gaaf te zijn! Ook supersnel geleverd! Ik ga hier voortaan vaker bestellen.
Marlies
Leuke kleding en de Maten passen heel vaak.
Mariken
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Goede pasvorm. Broeken vallen wel klein je hebt zeker een maat groter nodig.
Bianca
Ze hebben leuke kleding en accessoires als je voor 22.00 uur s'avonds besteld heb je het de volgende dag in huis
Sophia
Snelle levering, mooie kwaliteit voor leuke prijs
Basennicole
Super snelle levering! In avond besteld, volgende dag in huis. (24-12) Een laarzen met zo mooi als op de afbeelding!
Sabrina
Een echte aanrader. Levering in België toppie.
P.
Ik was zeer aangenaam verrast, hoe razend snel mijn bestelling werd verstuurd!! Echt de volgende dag in huis! Ik heb de coated jeans in de kleur beige. Deze zit fantastisch en ik denk erover om...Ik was zeer aangenaam verrast, hoe razend snel mijn bestelling werd verstuurd!! Echt de volgende dag in huis! Ik heb de coated jeans in de kleur beige. Deze zit fantastisch en ik denk erover om meerdere kleuren te bestellen! Echt een aanrader!
Lucas
Snelle levering, goede klantenservice
Corine
Toch nog op het laatst iets kopen voor kerst. Donderdag avond besteld vrijdag in huis, zaterdag kon ik het aan, super toch! Fijne communicatie, veel keus, leuk assortiment.