Larissa

Wen

Goede service en snelle levering

Kathleen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bij ontvangen van de bestelling blijken er producten te missen. Conform website een mail gestuurd om aan te geven dat er wat mist. Gezien het pakketje niet opengemaakt lijkt te zijn, is de logische conclusie dat er wat vergeten is bij het pakken van de bestelling. Wat natuurlijk kan gebeuren. De oplossing van het bedrijf is het gewicht van de bestelling bekijken tijdens de bestelling, welke dus niet veranderd tijdens is de verzending (logisch gezien dat het pakket niet open gemaakt is) en dus zou je alles ontvangen moeten hebben. Het feit dat er een fout gemaakt kan zijn bij het pakken van de bestelling wordt van tafel geveegd en er wordt verwacht dat er betaald wordt voor producten die nooit ontvangen zijn. Maw wordt de klant uitgemaakt voor dief. Zeer slechte service!

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Lies

Super blij met mn bestelde artikelen. Netjes en snel geleverd.

Inez Leeftink

Snelle levering en artikel van goede kwaliteit en leuke prijs!

Loes

Prima, mijn foute bestelling snel en netjes opgelost. Dankjewel!

Van Dijjk

Nicole

Super leuke kleding, snel geleverd

Jeanelly Winter-Smit

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering maar mijn retour hebben ze helaas nog niet ontvangen. Maar wat ik heb gehouden is super.

Melanie Veneman

Super snelle levering. Goede klantenservice. Top!

Corina

SterSterSterHalve sterLege ster

Op zich goede kleding, maar sommige kledingstukken zijn toch wat minder van kwaliteit

Anna

Leuk setje van Musthaves, broek, gilet en blouse.

Fashion Musthaves verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fashion Musthaves heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juli 2014

Fashion Musthaves

FashionMusthaves.nl is de meest uitgebreide en snelst groeiende fashion musthaves webshop van Europa. Voor ruim 1 miljoen klanten zijn wij dagelijks met het team van Fashion Musthaves op zoek naar de nieuwste en leukste betaalbare musthaves van dit moment. Bijna iedere dag worden er nieuwe producten aan onze webshop toegevoegd met daarbij alle benodigde informatie om deze producten leuk te combineren. Wij ontwerpen, produceren, stylen en creëren, laat je door Fashion Musthaves inspireren. Heb je een vraag, opmerking en/of klacht? En heb je ons nog géén email gestuurd? Stuur je vraag, opmerking en/of klacht dan door naar klantenservice@fashionmusthaves.nl We helpen je graag verder! Team Fashion Musthaves

Patroonsweg 14

Kathleen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Lies

Super blij met mn bestelde artikelen. Netjes en snel geleverd.

Inez Leeftink

Snelle levering en artikel van goede kwaliteit en leuke prijs!

Loes

Prima, mijn foute bestelling snel en netjes opgelost. Dankjewel!

Van Dijjk

Nicole

Super leuke kleding, snel geleverd

Jeanelly Winter-Smit

Melanie Veneman

Super snelle levering. Goede klantenservice. Top!

Corina

SterSterSterHalve sterLege ster

Anna

Leuk setje van Musthaves, broek, gilet en blouse.

Fashion Musthaves heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10