Patrick Rosmolen

2ehands laptop gekocht. Even gebeld over de staat van het apparaat. En daarna gelijk besteld. 1 dag later gebezorgd ivm aanpassen SSD schijf, zoals afgesproken. En inderdaad, hij is geheel volgens... 2ehands laptop gekocht. Even gebeld over de staat van het apparaat. En daarna gelijk besteld. 1 dag later gebezorgd ivm aanpassen SSD schijf, zoals afgesproken. En inderdaad, hij is geheel volgens afspraak geleverd, dus gewoon top service!

Top!

jolanda beumer

Een fijne, en gelukkig kleine zaak daar in Prinsenbeek. Je wordt prettig, persoonlijk en fatsoenlijk geholpen. Goede uitleg, zeker als je geen deskundige bent, in duidelijke taal. Ook geen... Een fijne, en gelukkig kleine zaak daar in Prinsenbeek. Je wordt prettig, persoonlijk en fatsoenlijk geholpen. Goede uitleg, zeker als je geen deskundige bent, in duidelijke taal. Ook geen overdreven prijzen en zeer goede service

Cor Dirven

Mijn eerste ervaring is goed

Wendy

Duidelijke website en supersnelle levering

Aanschaf toetsenborden voor laptops.

Beschrijf hier uw ervaring

Prima service en geduld qua betaling

Raymond Schmuckenschlager

Snelle levering. mooie laptops voor weinig.
absoluut een aanrader voor wie niet te veel wil betalen voor een refurbished laptop

Helemaal top!

Koopman

Goed professioneel bedrijf, goede persoonlijke service !!!

Beschrijf hier uw ervaring

2de hands Dell Laptop aangeschaft, geen spijt van prima apparaat met goede accu en service

Rombouts Adviesz

Correct geholpen en snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

correct geholpen en snelle service

SBO De Vogelhorst

Via internet gezocht naar een goedkope verantwoorde laptop. Zo uitgekomen bij dit bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

De website zeer overzichtelijk en met duidelijke specificaties. Bestellen zeer eenvoudig en alles keurig afgeleverd

P. S.

Uitmuntende service. Had een laptop besteld, maar werd door medewerker gebeld dat zij een andere laptop voor mij hadden i.v.m gebruikssporen op laptop die ik besteld had. Kom dit maar eens tegen in... Uitmuntende service. Had een laptop besteld, maar werd door medewerker gebeld dat zij een andere laptop voor mij hadden i.v.m gebruikssporen op laptop die ik besteld had. Kom dit maar eens tegen in de huidige tijd.