Lorand

Goede ondersteuning bij problemen.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een toetsenboord voor mijn HP laptop besteld.
Het is een origineel product en de prijs was goed!

Mijn i-phone 6 gemaakt! heel blij mee!
andere bedrijven zeiden dat hij niet meer gemaakt kon worden, maar FDK krijgt het wel voor elkaar.

Beschrijf hier uw ervaring

ondanks dat de bedrijfsleider doof is kun je toch goed met hem communiceren.

Jan Maas

HP Elite 2570p notebook gekocht. Zag er erg goed uit. Moest alleen nog de HP software en de BIOS bijwerken.
Accu werd door de HP software als goed (93%) getest; dat was dus ook goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Accu werd door de HP software als goed (93%) getest; dat was dus ook goed.

Gerard

Ik heb hier laatst (24 mei) een HP 8200 Elite gekocht voor een prikkie
Ivm Hemelvaartsdag kreeg ik deze keurig op vrijdag 26 mei geleverd met ost.nl in een zeer deugelijke verpakking. Ik heb hier laatst (24 mei) een HP 8200 Elite gekocht voor een prikkie
Na een weekje installeren en uitproberen ben ik zeer tevreden over deze desktop en ik kan het eenieder ook aanbevelen
Dit bedrijf heeft mijn vertrouwen volledig.

Willemsen

We hebben een pc gekocht deze werd snel geleverd en bij vragen werd je direct beantwoord heel prettig
Al met al prima ervaring

de Jong

Goede service, redelijke prijzen, flexibel en snelle levering

Goede service, redelijke prijzen, flexibel en snelle levering

M. van Sliedregt

Onlangs een nieuwe telefoon gekocht. Helaas liet ik het toestel al na 2 daen vallen zodat er barsten in het scherm zaten. Omdat de telefoon nog zo nieuw was, wilde ik het scherm laten repareren, bij... Onlangs een nieuwe telefoon gekocht. Helaas liet ik het toestel al na 2 daen vallen zodat er barsten in het scherm zaten. Omdat de telefoon nog zo nieuw was, wilde ik het scherm laten repareren, bij voorkeur bij een zaak in de buurt. FDK-shop in Prinsenbeek was qua afstand prima. Per mail contact opgenomen wat de mogelijkheden waren. Vlotte reactie dat het mogelijk was het scherm te repareren maar dat betreffende scherm niet op voorraad was. Als ik die dag voor 15:00 uur de kleur door zou geven, zou men een scherm bestellen, wat dan de volgende dag bezorgd zou worden. Ik ben keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Toen ik mijn telefoon ter reparatie aanbood, gaf men aan dat het wel een etmaal kon duren; e.e.a. zou namelijk verhit moeten worden en dat was wat meer werk. Echter vrij snel nadat ik mijn telefoon had achter gelaten, werd ik al gebeld dat het toestel al gerepareerd was! Mijn toestel zag er weer piekfijn en barst-vrij uit! Wat ik ook fijn vond is dat ik een prima leentoestel meekreeg. Kortom: prima service!

Sonaida

Prima bedrijf

?

Je noorlander

Uitstekend goede website overzichtelijk en een snelle levering ga zo door