Buntinx Filip

Zeer snelle en correcte levering.

Onze ervaring met feedback company is heel erg goed. Het portal is erg duidelijk en werkt makkelijk en het contact met de contactpersoon is goed, reageren snel en niks is te gek. Je kan alle vragen stellen en je krijgt overal hulp bij. Service is erg goed! Feedback Company echt een aanrader!

Samira | beleidsmedewerker

SterSterSterHalve sterLege ster

Prettige mensen om mee samen te werken, er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden, en andere manieren waarop een tevredenheidsonderzoek kan worden afgenomen waar bij ons binnen de organisatie sprake van is.

L. Veen

Fijne uitleg gehad van Annemijn!

R. Persoone

SterSterSterSterLege ster

Fijne organisatie. Er wordt vlot meegedacht in oplossingen.

Amanda, Rijswijk Wonen

Reageren altijd snel, denken met je mee en hebben veel ervaring

Jolanda | Gewoonstijl

Vriendelijk te woord gestaan door Annemijn. Issue snel verholpen, heel fijn!

Jasper

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Verschrikkelijk! Slechte support, alles moet via maatwerk en externe partijen. Onlangs overgestapt naar een andere reviewpartij, dat is een verademing. Deze review zullen jullie wel niet plaatsen, maar ik waag toch een poging. Helaas kan ik geen 0 sterren geven, daarom maar een halve ster.

Antwoord Feedback Company

Beste Jasper, Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je onze service niet naar tevredenheid hebt ervaren, ondanks de inspanningen die we hebben geleverd. Uiteraard wordt je review gewoon geplaatst. Wij wensen je veel succes in de toekomst.

Geantwoord op

Kim Veenstra

De Feedback Company werkt snel en efficiënt. De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig, waarbij het met name leuk was om samen kritisch na te denken over de vragen die we wilden stellen.

Engelien Schut, CKO KleurRijk

Duidelijke en vlotte communicatie, deskundig advies, overzichtelijke tijdspaden. Een prettige samenwerking met onze betrokken accountmanagers. Mooi portaal om resultaten te kunnen filteren en exporteren.

SterSterSterHalve sterLege ster

Onze algemene ervaring met Feedback Company is ruim voldoende. Het systeem is stabiel en vragen worden snel beantwoord. De reviews geven ons het gewenste inzicht.

Deborah Telkamp Wmo Maatwerk

SterSterSterSterLege ster

De feedback company, stelt zich behulpzaam en flexibel op wanneer het antwoord niet gelijk voor handen is zullen ze op zoek gaan naar het antwoord of advies en komen er bij je op terug

Klanttevredenheidsonderzoek

Bij vragen worden we snel geholpen en de communicatie is goed. Ook het versturen van de lijsten gaat goed. Het uploaden zou alleen iets sneller kunnen.

WVC/WVI

Klanttevredenheidsonderzoek

Feedback Company verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Feedback Company heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 juni 2011

Feedback Company is een officiële Google Review Partner en transformeert waardevolle feedback tot krachtige reviews. Verzamel feedback, creëer vertrouwen en verbeter je online vindbaarheid.

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

Buntinx Filip

Zeer snelle en correcte levering.

Samira | beleidsmedewerker

L. Veen

Fijne uitleg gehad van Annemijn!

R. Persoone

SterSterSterSterLege ster

Fijne organisatie. Er wordt vlot meegedacht in oplossingen.

Amanda, Rijswijk Wonen

Reageren altijd snel, denken met je mee en hebben veel ervaring

Jolanda | Gewoonstijl

Vriendelijk te woord gestaan door Annemijn. Issue snel verholpen, heel fijn!

Jasper

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster