8.5 /10

checkbox93% beveelt Feenstra beveiliging aan!

De Hoop - Rozema

Eerste keer gebeld zouden terug bellen ,nooit terug gebeld, tweede keer gebeld direct een monteur die zelfde dag geweest

Franssen

Deskundig. Afspraak is afspraak.

Nederlof

Feenstra is een goed bedrijf. Kwaliteit en service op hoog niveau.

Bekker

Feenstra verzorgt onze beveiliging. Dat werkt uitstekend. Onderhoud vindt 2 jaarlijks plaatst. Ook dat gaat probleemloos.

anonymous

Goede service en deskundige monteur Nieuwe alarminstallatie snel geleverd en goed en netjes geinstalleerd. Ik beveel Feenstra aan bij iedereen.

Sliedrecht

SterSterSterHalve sterLege ster

Keurig personeel m.i.z. vakkundig personeel.

Roovers

SterSterSterHalve sterLege ster

Jaarlijks onderhoud uitgevoerd, software update uitgevoerd zonder mijn medeweten. Schermen maken geen contact meer. Monteur geweest, heeft het deels verholpen. Ben niet tevreden over update. tel. 0165-502184

Goed bereikbaar, goede dienst

Huizing

Ben heel tevreden over de service.

Kooij

SterSterSterHalve sterLege ster

Service beurt duur. Bestaat grotendeels uit wisselen batterijen.

Van den Broek

Tot nu toe goede ervaringen. Goed bereikbaar, monteurs prettig in de omgang, Goed bereikbaar. Komtop ons deskundig over

Akyol

Vanaf de 1ste moment voor een offerte tot aan de uitgevoerde werkzaamheden super uitgevoerd! Ga zo door!

Van Soldt

SterSterSterSterLege ster

Uitstekend

Schreurs

Ik heb geen klachten over de monteur die komt hier al jaren

Prima!

Feenstra beveiliging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Feenstra beveiliging heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 1 juni 2016

Feenstra beveiliging

Prettig wonen en werken – daar zorgt Feenstra voor. We maken uw directe omgeving comfortabel, gezond, veilig en energiezuinig. Daarvoor hebben we niet alleen de nieuwste techniek in huis, maar ook mensen met veel verstand van installatie en onderhoud die u graag vakkundig advies geven. Feenstra. Zodat de techniek precies doet wat ú wilt.

Postbus 88

8200 AB Lelystad

De Hoop - Rozema

Franssen

Deskundig. Afspraak is afspraak.

Nederlof

Feenstra is een goed bedrijf. Kwaliteit en service op hoog niveau.

Bekker

Sliedrecht

SterSterSterHalve sterLege ster

Keurig personeel m.i.z. vakkundig personeel.

Roovers

Goed bereikbaar, goede dienst

Huizing

Ben heel tevreden over de service.

Kooij

SterSterSterHalve sterLege ster

Service beurt duur. Bestaat grotendeels uit wisselen batterijen.

Van den Broek

Akyol