De afspraak vlot gemaakt. En de monteur zeer netjes en heel kundig.
Van de Wijngaart
Wij zijn al ruim 12 jaar tot volle tevredenheid klant bij Feenstra Beveiliging. Vorige maand kreeg ons Risco Agility systeem een upgrade naar versie 4 met camera en smartphonebediening. De...Wij zijn al ruim 12 jaar tot volle tevredenheid klant bij Feenstra Beveiliging. Vorige maand kreeg ons Risco Agility systeem een upgrade naar versie 4 met camera en smartphonebediening. De technische adviezen en vooral de montage waren van hoge kwaliteit. Vaklui zoals monteur Enzo vind je niet zo veel meer.
Betreft: Molenweg
Snelle service uitgevoerd door vakkundige monteur?
Smit
De monteur doet zijn werk goed en netjes. Hij legt heel geduldig uit hoe alles werkt. Het zou wel erg prettig zijn als het tijdstip van de komst van de monteur nauwkeuriger aangegeven kan...De monteur doet zijn werk goed en netjes. Hij legt heel geduldig uit hoe alles werkt. Het zou wel erg prettig zijn als het tijdstip van de komst van de monteur nauwkeuriger aangegeven kan worden.
Geers
Snelle goede service, deskundig en zeer vriendelijk personeel
Feenstra werkt goed en is prettig om mee te werken in mijn huis
Prima service
Zeer correct
Goede service en zeer degelijk materiaal top bedrijf