Het zoeken naar de juiste firma voor het uitvoeren van werkzaamheden aan huis is altijd een hachelijke onderneming. Er is namelijk veel kaf onder het koren. De ene website is nog mooier dan de...Het zoeken naar de juiste firma voor het uitvoeren van werkzaamheden aan huis is altijd een hachelijke onderneming. Er is namelijk veel kaf onder het koren. De ene website is nog mooier dan de andere en vind dan maar eens de beste. Ons is het gelukt. Voor het installeren van ons nieuwe alarm- en camerasysteem zijn wij uitgekomen bij Feenstra door te letten op naamsbekendheid en anciënniteit. Het resultaat mag er zijn; een deskundig team, dat goed met ons meedacht, heeft een perfect werkend systeem achtergelaten, waar wij nog lang plezier van hopen te hebben.
Brunshorst
De eerste informatie over beveiligingscamera's op de site bekeken, gebeld en afspraak gemaakt om situatie thuis op te nemen en een offerte te maken. prima gesprek en deskundig advies, nette...De eerste informatie over beveiligingscamera's op de site bekeken, gebeld en afspraak gemaakt om situatie thuis op te nemen en een offerte te maken. prima gesprek en deskundig advies, nette schriftelijke offerte. Opdracht verstrekt, afspraak gemaakt voor montage en een prima en nette uitvoering. Compliment Feenstra zo hoor je klanten te behandelen. Mond op mond reclame is de beste reclame en dat krijg je alleen als de klant tevreden is.
Over het algemeen, zeg maar 95% wordt ik goed tot soms perfect behandeld. De overige 5% is niet netjes of gewoon vervelend/slecht.
Harcharan-linting
Er is 1 ding waar jullie iets aan moeten doen de mails die het personeelnaar de klanten versturen staan niet op naam van Feenstra maar op persoonsnaam en die verdwijnen allemaal in de spambox
Fijn betrouwbaar en deskundig bedrijf met prettige medewerkers
Onderhoud van de alarminstallatie is uitstekend, de meldkamer meldt wanneer er bijv een batterij leeg is….na het maken van een afspraak wordt dit snel opgelost!