De Hoop - Rozema
Eerste keer gebeld zouden terug bellen ,nooit terug gebeld, tweede keer gebeld direct een monteur die zelfde dag geweest
93% beveelt Feenstra beveiliging aan!
Deskundig. Afspraak is afspraak.
Feenstra is een goed bedrijf. Kwaliteit en service op hoog niveau.
Feenstra verzorgt onze beveiliging. Dat werkt uitstekend. Onderhoud vindt 2 jaarlijks plaatst. Ook dat gaat probleemloos.
Goede service en deskundige monteur Nieuwe alarminstallatie snel geleverd en goed en netjes geinstalleerd. Ik beveel Feenstra aan bij iedereen.
Keurig personeel m.i.z. vakkundig personeel.
Jaarlijks onderhoud uitgevoerd, software update uitgevoerd zonder mijn medeweten. Schermen maken geen contact meer. Monteur geweest, heeft het deels verholpen. Ben niet tevreden over update. tel. 0165-502184
Goed bereikbaar, goede dienst
Ben heel tevreden over de service.
Service beurt duur. Bestaat grotendeels uit wisselen batterijen.
Tot nu toe goede ervaringen. Goed bereikbaar, monteurs prettig in de omgang, Goed bereikbaar. Komtop ons deskundig over
Vanaf de 1ste moment voor een offerte tot aan de uitgevoerde werkzaamheden super uitgevoerd! Ga zo door!
Uitstekend
Ik heb geen klachten over de monteur die komt hier al jaren
Prima!
Feenstra beveiliging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feenstra beveiliging heeft de volgende resultaten bereikt:
Deskundig. Afspraak is afspraak.
Feenstra is een goed bedrijf. Kwaliteit en service op hoog niveau.
Keurig personeel m.i.z. vakkundig personeel.
Goed bereikbaar, goede dienst
Ben heel tevreden over de service.
Service beurt duur. Bestaat grotendeels uit wisselen batterijen.
Uitstekend
Ik heb geen klachten over de monteur die komt hier al jaren