anonymous
Nvt
93% beveelt Feenstra montage van ketels aan!
93% beveelt Feenstra montage van ketels aan!
Nvt
Over deskundigheid kan ik geen beoordeling hebben . Heb die kennis niet.
Had kachel stuk monteur zei dat hij afgeschreven was nieuwe laten plaatsen en had het zelfde mankement als de oude ketel zit nu met een have verwarmingsketel die alleen warm warm water geeft
Gewoon goed!
Zie vorige opmerking
Geen problemen goede informatie en goede service.
Alles was goed geregeld perfect
Heel tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid
Uitstekende en snelle montage van de nieuwe ketel
Alleen na betaling van de totale rekening nog eenmaal €41,18 en nogmaals €5,78 afgeschreven. Dit terwijl we een brief kregen met daarin de mededeling dat €8,74 verrekend zou worden. Geen idee waar de afschrijvingen voor waren… Misschien is aanvullende uitleg nodig voor duidelijkheid waarom…
Ben naar tevredenheid geholpen
Wij zijn naar tevredenheid al heel lang bij Feenstra, correct, snel, duidelijk en een zeer goede ervaring. Voor een ieder aan te raden. Ga zo door !
Alles naar wens en verwachting
Na onderhoud, top geadviseerd over nieuwe CV ketel. Een aanrader!
Feenstra montage van ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feenstra montage van ketels heeft de volgende resultaten bereikt:
Nvt
Over deskundigheid kan ik geen beoordeling hebben . Heb die kennis niet.
Gewoon goed!
Zie vorige opmerking
Geen problemen goede informatie en goede service.
Alles was goed geregeld perfect
Heel tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid
Uitstekende en snelle montage van de nieuwe ketel
Ben naar tevredenheid geholpen
Alles naar wens en verwachting
Na onderhoud, top geadviseerd over nieuwe CV ketel. Een aanrader!
Feenstra montage van ketels heeft de volgende resultaten bereikt: