8.5 /10

checkbox93% beveelt Feenstra montage van ketels aan!

anonymous

Over deskundigheid kan ik geen beoordeling hebben . Heb die kennis niet.

Van Buitenbeen

SterSterSterSterLege ster

Had kachel stuk monteur zei dat hij afgeschreven was nieuwe laten plaatsen en had het zelfde mankement als de oude ketel zit nu met een have verwarmingsketel die alleen warm warm water geeft

Van Goor

Gewoon goed!

Cense

Zie vorige opmerking

Jansen

SterSterSterHalve sterLege ster

Geen problemen goede informatie en goede service.

Van Zoelen

Alles was goed geregeld perfect

Heel tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid

Uitstekende en snelle montage van de nieuwe ketel

anonymous

Alleen na betaling van de totale rekening nog eenmaal €41,18 en nogmaals €5,78 afgeschreven. Dit terwijl we een brief kregen met daarin de mededeling dat €8,74 verrekend zou worden. Geen idee waar de afschrijvingen voor waren… Misschien is aanvullende uitleg nodig voor duidelijkheid waarom…

Ben naar tevredenheid geholpen

anonymous

Wij zijn naar tevredenheid al heel lang bij Feenstra, correct, snel, duidelijk en een zeer goede ervaring. Voor een ieder aan te raden. Ga zo door !

Alles naar wens en verwachting

Van der Weijden

Na onderhoud, top geadviseerd over nieuwe CV ketel. Een aanrader!

Feenstra montage van ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Feenstra montage van ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juni 2016

Feenstra montage van ketels

Prettig wonen en werken – daar zorgt Feenstra voor. We maken uw directe omgeving comfortabel, gezond, veilig en energiezuinig. Daarvoor hebben we niet alleen de nieuwste techniek in huis, maar ook mensen met veel verstand van installatie en onderhoud die u graag vakkundig advies geven. Feenstra. Zodat de techniek precies doet wat ú wilt.

Postbus 88

8200 AB Lelystad

anonymous

Over deskundigheid kan ik geen beoordeling hebben . Heb die kennis niet.

Van Buitenbeen

Van Goor

Gewoon goed!

Cense

Zie vorige opmerking

Jansen

SterSterSterHalve sterLege ster

Geen problemen goede informatie en goede service.

Van Zoelen

Alles was goed geregeld perfect

Heel tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid

Uitstekende en snelle montage van de nieuwe ketel

Ben naar tevredenheid geholpen

Alles naar wens en verwachting

Van der Weijden

Na onderhoud, top geadviseerd over nieuwe CV ketel. Een aanrader!

Feenstra montage van ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10