8.5 /10

checkbox93% beveelt Feenstra montage van ketels aan!

Verbrugge -sluiter

Ik ben heel erg tevreden keurig rn netjes gemonteerd.goede uitleg tevens. vr grt M.Verbrugge

Oostendorp

Ze hebben geduld als er iets moet gemonteerd worden en het zijn vrolijke monteurs die komen

anonymous

Zeer kundig en snel geholpen, ik ben erg blij dat wij voor Feenstra gekozen hebben.

Hijstek

Goede service

Yildirim

SterSterSterSterLege ster

Ik heb bij Feenstra een CV-ketel gehuurd. Ik ben tevreden over feenstra en raad het iedereen aan.

Plakmeijer

SterSterSterSterLege ster

Wij hebben nu voor de 2e keer een huurtoestel van Feenstra in gebruik, moet zeggen totaal geen klagen, weinig contact gehad met de klantenservice (gelukkig) dus iets negatief kunnen wij niet noemen. Enige contact bestond uit communicatie over gepland onderhoud. Prima toch.

Sinay

Prima service

Ouwerling

SterSterLege sterLege sterLege ster

Feenstra als partij zo-zo. Er zijn ook anderen.

De Wit

SterSterSterSterLege ster

Contact over de offerte is onvoldoende. De installatie verliep als een tornado. On de zin van snelheid als wel de uitvoering.

Guelen

Deskundig en netjes met de werkzaamheden.

anonymous

Feenstra luistert, denkt mee met de klant, geeft goed/deskundig advies, maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na en zorgt voor nette/verzorgde/correcte plaatsing van apparatuur.

anonymous

We waren nog geen klant, maar zijn toch zeer snel geholpen aan een nieuwe cv ketel ondanks dat het bij Feenstra ook druk was. Monteur die e.e.a. Geplaatst heeft was ook zeer kundig en heeft netjes werk geleverd.

Baart

betrouwbaar en goed werk

Tevreden

Van Essen

Zeer tevreden

Feenstra montage van ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Feenstra montage van ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juni 2016

Feenstra montage van ketels

Prettig wonen en werken – daar zorgt Feenstra voor. We maken uw directe omgeving comfortabel, gezond, veilig en energiezuinig. Daarvoor hebben we niet alleen de nieuwste techniek in huis, maar ook mensen met veel verstand van installatie en onderhoud die u graag vakkundig advies geven. Feenstra. Zodat de techniek precies doet wat ú wilt.

Postbus 88

Sinay

Prima service

Ouwerling

SterSterLege sterLege sterLege ster

Feenstra als partij zo-zo. Er zijn ook anderen.

De Wit

Guelen

Deskundig en netjes met de werkzaamheden.

Baart

betrouwbaar en goed werk