Verbrugge -sluiter
Ik ben heel erg tevreden keurig rn netjes gemonteerd.goede uitleg tevens. vr grt M.Verbrugge
93% beveelt Feenstra montage van ketels aan!
93% beveelt Feenstra montage van ketels aan!
Ze hebben geduld als er iets moet gemonteerd worden en het zijn vrolijke monteurs die komen
Zeer kundig en snel geholpen, ik ben erg blij dat wij voor Feenstra gekozen hebben.
Goede service
Ik heb bij Feenstra een CV-ketel gehuurd. Ik ben tevreden over feenstra en raad het iedereen aan.
Wij hebben nu voor de 2e keer een huurtoestel van Feenstra in gebruik, moet zeggen totaal geen klagen, weinig contact gehad met de klantenservice (gelukkig) dus iets negatief kunnen wij niet noemen. Enige contact bestond uit communicatie over gepland onderhoud. Prima toch.
Prima service
Feenstra als partij zo-zo. Er zijn ook anderen.
Contact over de offerte is onvoldoende. De installatie verliep als een tornado. On de zin van snelheid als wel de uitvoering.
Deskundig en netjes met de werkzaamheden.
Feenstra luistert, denkt mee met de klant, geeft goed/deskundig advies, maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na en zorgt voor nette/verzorgde/correcte plaatsing van apparatuur.
We waren nog geen klant, maar zijn toch zeer snel geholpen aan een nieuwe cv ketel ondanks dat het bij Feenstra ook druk was. Monteur die e.e.a. Geplaatst heeft was ook zeer kundig en heeft netjes werk geleverd.
betrouwbaar en goed werk
Tevreden
Zeer tevreden
Feenstra montage van ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feenstra montage van ketels heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service
Prima service
Feenstra als partij zo-zo. Er zijn ook anderen.
Deskundig en netjes met de werkzaamheden.
betrouwbaar en goed werk
Tevreden