8.5 /10

checkbox93% beveelt Feenstra montage van ketels aan!

Paul

Vriendelijke en verzorgde monteurs en weten ontzettend goed waar ze over praten.

anonymous

Feenstra maakt een hele scherpe offerte, daar zaten andere bedrijven erg ver vanaf. Dezelfde ketel, maar qua service onderhoud een scherpe prijs, en de vorige ketel was ook van Feenstra, dus vertrouwen is gebleven

Tevreden klant

Van Dijk

SterSterSterSterLege ster

Telefonisch slecht bereikbaar. Je zit heel lang in de wacht. Over de monteur niets dan goed. Deskundig en vriendelijk en zoeken naar oplossingen. Zijn collega die later kwam minder vriendelijk. Hij ging zonder ook maar iets te zeggen ineens weg.

anonymous

Zie eerdere vraag. Uitstekende installatie van nieuwe ketel, snelle levering, nette uitvoering van de installatiewerkzaamheden. Extra reden voor keuze voor Feenstra is de betrouwbaarheid van de dienstverlening bij storingen. Want deze worden altijd snel verholpen. Wat kon nog iets beter? Het advies voor het type ketel (want Intergas zelf adviseert een ketel 1 type groter dan dat Feenstra deed) en het testen dat alle radiatoren inderdaad werken na de installatie.

Korving

CV ketel bestellen bij Feenstra is een uitstekende keus. Van bestelling via het internet, telefonische gespreken met medewerkers tot installeren van de ketel. Uitstekend!!!

SterSterSterSterLege ster

De personeelsleden hebben zeer netjes en goed gewerkt mijn complimenten hiervoor.

Kanters

Op tijd komen, afspraken nakomen, duidelijke uitleg, allemaal ervaren bij onze eerste contact

Heerschop

Wij hebben uitsluitend goede ervaringen met Feenstra, topbedrijf!

Onderstal

Snelle reactie na aanvragen van offerte. Mijn oude ketel kon er elk moment echt mee ophouden. Na telefonisch contact kon de ketel binnen 48 uur worden vervangen voor een nieuwe. Super! Monteur was een zeer vriendelijke jongeman die goed uitleg gaf over wat hij ging doen en na afloop over de werking van de ketel, thermostaat en bijhorende app.

Luijken

SterSterSterSterLege ster

de monteur was zeer deskundig en had verstand van zaken daarnaast alles keurig uitgelegd en geinstalleerd

Prima service

anonymous

Super. Monteur weet wat hij doet bij de installatie van de nieuwe cv ketel. Geeft goed uitleg en werkt netjes

anonymous

Je weet precies waar je aan toe bent…..

SterSterSterSterLege ster

Betrouwbaar, deskundig en nog redelijk betaalbaar.

Feenstra montage van ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Feenstra montage van ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juni 2016

Feenstra montage van ketels

Prettig wonen en werken – daar zorgt Feenstra voor. We maken uw directe omgeving comfortabel, gezond, veilig en energiezuinig. Daarvoor hebben we niet alleen de nieuwste techniek in huis, maar ook mensen met veel verstand van installatie en onderhoud die u graag vakkundig advies geven. Feenstra. Zodat de techniek precies doet wat ú wilt.

Postbus 88

8200 AB Lelystad

Paul

Tevreden klant

Van Dijk

Korving

Kanters

Heerschop

Wij hebben uitsluitend goede ervaringen met Feenstra, topbedrijf!

Onderstal

Luijken

Prima service

anonymous

Je weet precies waar je aan toe bent…..

SterSterSterSterLege ster

Betrouwbaar, deskundig en nog redelijk betaalbaar.

Feenstra montage van ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10