De Jong
Alles is volgens afspraak en keurig gedaan.
83% beveelt Feenstra onderhoud en service aan!
83% beveelt Feenstra onderhoud en service aan!
Alles is volgens afspraak en keurig gedaan.
Nadat wij 4 verschillende monteurs gehad hebben en die van 2de paasdag zei dat we een hoofdmonteur moesten krijgen hebben wij de topper van jullie bedrijf gehad dus een echte hoofd monteur deze man kon het eindelijk verhelpen en wij hadden weer verwarming en warm water.....
De monteur was zeer kundig en gaf de juiste informatie. Jammer dat er vooraf niet de juiste info is opgevraagd bij ons (vraag me af of het type warmtepomp al niet genoeg zegt) waardoor de monteur niets kon/ mocht doen. Hij kwam dus eigenlijk alleen om te kijken. Dit kan echt beter en efficiënter.
Al meer dan 40 jaar klant bij Feenstra, Tevreden.
Fijne, snelle en soepele service. Geen omkijken naar, heel plezierig
Werken netjes enschoon
Goede uitleg gehad waarom het onderhoud niet werd uitgevoerd. Kan nu verder stappen ondernemen.
Plus plus
Helaas de pech na het plaatsen nieuwe ketel dat hij het niet doet ook na bezoek monteur nu wachten op de tweede monteur
Douwe is een topper!! Complimenten voor hem. Rustige en duidelijke uitleg. Mag vaker langs komen!
goed
altijd tevreden
Onderhoud is snel en goed uitgevoerd.
Snel en deskundig
Complimenten over netheid van de werkzaamheden
Feenstra onderhoud en service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feenstra onderhoud en service heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles is volgens afspraak en keurig gedaan.
Al meer dan 40 jaar klant bij Feenstra, Tevreden.
Fijne, snelle en soepele service. Geen omkijken naar, heel plezierig
Werken netjes enschoon
Plus plus
goed
altijd tevreden
Onderhoud is snel en goed uitgevoerd.
Snel en deskundig
Complimenten over netheid van de werkzaamheden