Smit

Nadat we ± 3 jaar geleden hebben geklaagd over herrie als de ketel opstart, heeft er wel een monteur naar gekeken, maar kon niets bijzonders vaststellen.
Ook komt er telkens eerst 1 monteur,...
Ook komt er telkens eerst 1 monteur, terwijl al 12 jaar bekend is dat er 2 monteurs moeten komen, met een trap erbij. Dus wederom opnieuw een afspraak moeten maken. Na 2 maanden kwamen er dan eindelijk 2 monteurs. Zij hebben gisteren de ketel veel grondiger schoongemaakt dan ik was gewend en pakkingen vervangen. Vanmorgen voor het eerst in 3 jaar geen herrie gehoord bij het opstarten van de ketel. Ook de buren waren blij. Hoera, de organisatie en communicatie zou beter kunnen!

Van Beek

Prima service, kon op korte termijn (slechts 1 dag) al een afspraak laten inplannen. Hopelijk is het probleem opgelost .

Vriendelijke monteur

Goed afgehandeld goede service

Wardt-jansen

Deskundige monteurs duidelijke uitleg werkzaamheden vriendelijker klanten service

Tax

Betrouwbaar en goed.

Verheij

Monteur kende niet het verschil tussen een ketel uit 2006 en een ketel uit 2016. Had ook geen antwoord op de vraag hoe radiatoren het beste ontlucht kunnen worden.

De kundigheid van de monteurs kan ik niet beoordelen. Wel de afspraken. De eerste afspraak ging niet door omdat de monteur ziek was. Dat kan gebeuren. Bij de vernieuwde afspraak gaf de monteur door... De kundigheid van de monteurs kan ik niet beoordelen. Wel de afspraken. De eerste afspraak ging niet door omdat de monteur ziek was. Dat kan gebeuren. Bij de vernieuwde afspraak gaf de monteur door dat ik niet thuis was, terwijl ik voor het raam in het zicht zat met de deuren open. Zeer vervelend! Wederom een nieuwe afspraak moeten maken. Ik zou om 07.30 als eerste klant aan de beurt zijn echter…..de monteur kwam om 09.20. Ze had zich verslapen. De betrouwbaarheid van de monteurs is slecht. Ik zou zeggen doe er wat aan!