Netjes afgehandeld alleen wacht ik nu al geruime tijd voor een offerte voor een cv pomp. Deze nog niet ontvangen en overweeg elders een offerte aan te vragen Met vriendelijke groet Netjes afgehandeld alleen wacht ik nu al geruime tijd voor een offerte voor een cv pomp. Deze nog niet ontvangen en overweeg elders een offerte aan te vragen Met vriendelijke groet Marcel van Putten
Veerwater
Er is nu twee keer een monteur geweest voor het zelfde probleem, de ketel geeft te weinig druk waardoor het water niet warm wordt. De 1e keer schrijft de monteur op de bon wat aan de kabels...Er is nu twee keer een monteur geweest voor het zelfde probleem, de ketel geeft te weinig druk waardoor het water niet warm wordt. De 1e keer schrijft de monteur op de bon wat aan de kabels gerommeld te hebben. Misschien een los contactje. Bij een volgende melding de 3-wegklep vervangen. Gegevens van de ketel zouden niet te achterhalen zijn. Wij zijn al jaren klant bij Feenstra dus dat lijkt mij onmogelijk. Vorige week is er een monteur geweest voor hetzelfde probleem. Deze heeft het expansievat opgepompt en bijgevuld. Het probleem blijkt niet opgelost. Deze week was het water weer koud en moest de ketel opnieuw worden bijgevuld. Ik ben niet erg tevreden
Ik vind de boiler die er hangt niet meer van deze tijd met een leiding die uitkomt in de gootsteen. Ik betaal 50,00 euro per maand voor deze boiler wat niet meer kan in deze tijd. De monteur was het...Ik vind de boiler die er hangt niet meer van deze tijd met een leiding die uitkomt in de gootsteen. Ik betaal 50,00 euro per maand voor deze boiler wat niet meer kan in deze tijd. De monteur was het met mij eens maar zij ook dat jullie er niks aan gingen doen en dat vind ik echt erg. Voor zo'n grote lelijke boiler en afvoer 50,00 euro vragen per maand terwijl dat ding al jaren is afgeschreven en het pure winst is maakt mij erg teleurgesteld in jullie bedrijf en zou dit ook zeker nooit aanbevelen. Dan kan de service nog zo goed zijn maar de kwaliteit die jullie leveren is niet meer van deze tijd. Ik vind dit echt ronduit slecht.
Meijer-polman
Vriendelijke monteur goede uitleg van het onderhoud wat hij gedaan heeft
Janssen
Ik ben als klant tevreden. Het is geruststellend dat ik erop kan rekenen dat de ketel regelmatig nagekeken en onderhouden wordt. Wat wel jammer was, was dat ik verzuimd had de mij voorgestelde...Ik ben als klant tevreden. Het is geruststellend dat ik erop kan rekenen dat de ketel regelmatig nagekeken en onderhouden wordt. Wat wel jammer was, was dat ik verzuimd had de mij voorgestelde afspraak te bevestigen, en dat die daardoor automatisch verviel (terwijl ik er wel op zat te wachten). Ik had natuurlijk de brief niet goed gelezen. Daardoor moest ik alsnog telefonisch een nieuwe afspraak maken. Dat ging allemaal prima.