S avonds om 20.00 uur gebeld en om 2100 monteur al aan de deur. Was lastige storing. Maar hij ging door tot dat de cv weer werkte. Alles super geregeld. Dank jullie wel Feenstra
Van den Berg
Kleine hinderlijke storing met onze zonen-boiler en daar liepen we al een paar weken mee rond. Mijn vrouw drong aan om toch maar eens te bellen en "bang" razendsnel afspraak in de agenda van de...Kleine hinderlijke storing met onze zonen-boiler en daar liepen we al een paar weken mee rond. Mijn vrouw drong aan om toch maar eens te bellen en "bang" razendsnel afspraak in de agenda van de planning aangevraagd en supersnel werd ik gebeld dat de monteur een dag later al zou komen. Netjes een SMS vooraf en een mum van tijd was de monteur bij ons thuis en had hij ook razendsnel de hindernis gefixt. Vanmorgen een blije echtgenote na het douchen! Thanks
De Bruine
Medewerker was hier al eerder geweest en kon deze informatie meteen gebruiken bij het huidige bezoek. Zeer geduldig en in eenvoudige taal uitleg gegeven. Service niveau in het algemeen zeer...Medewerker was hier al eerder geweest en kon deze informatie meteen gebruiken bij het huidige bezoek. Zeer geduldig en in eenvoudige taal uitleg gegeven. Service niveau in het algemeen zeer hoog. Ik ben dik tevreden met Feenstra. Heb mijn lease contract daarom ook verlengd.
De Leeuw
Uitstekend zo doorgaan vooral doorgaan
De Jager
Ik was erg blij met deze monteur die uitlegden hoe de ketel werkt ,en wat de metingen voor zijn die hij deed ..
De Nooij
Feenstra heeft alles in huis. Goeie nieuwe spullen, goed personeel die wat weten EN wat kunnen, mooie betaalbare prijzen van nieuw spul en onderhoud.. Dat bedrijf is Oké , heel oké .
Ik heb nog nooit zo'n beleefde en welsprekende monteur in huis gehad. Hulde aan Thanh Trung.
Snel en kundig gehlpen
De afspraak van 2 juni 2022 werd zomaar veranderd in 1 juni 2022. Wij hadden op die dag al wat anders. Een nieuwe afspraak maken ging erg moeilijk en uiteindelijk is de monteur pas op 5 januari 2023...De afspraak van 2 juni 2022 werd zomaar veranderd in 1 juni 2022. Wij hadden op die dag al wat anders. Een nieuwe afspraak maken ging erg moeilijk en uiteindelijk is de monteur pas op 5 januari 2023 bij ons geweest.