Janning

Als een monteur het adres niet kan vinden moet hij het niet zetten op niet thuis. Ook moeten ze dan niet van de administratie een rekening sturen (meer dan een maand later) van 75 euro als je er... Als een monteur het adres niet kan vinden moet hij het niet zetten op niet thuis. Ook moeten ze dan niet van de administratie een rekening sturen (meer dan een maand later) van 75 euro als je er zelfs telefonisch contact over heb gehad!
Monteur is goed maar de administratie is echt waardeloos

Monteur heeft gedurende de gehele servicebeurt gesproken over het vervangen van de ketel. Dit terwijl de ketel geen storingen vertoonde. Voornaamste reden was dat het vervangen van een gasketel... Monteur heeft gedurende de gehele servicebeurt gesproken over het vervangen van de ketel. Dit terwijl de ketel geen storingen vertoonde. Voornaamste reden was dat het vervangen van een gasketel uiterlijk volgend jaar nog kan gebeuren. Daarna kan alleen nog een warmtepomp geplaats worden, met een heel ander kostenplaatje. De onderbouwing was: een nieuwe gasketel kost € 3.000, de warmtepomp kost € 13.000.

Tevens moest ik zeer aandringen om de ketel met water bijgevuld te krijgen. Uiteindelijk is dit gebeurd, waarbij de monteur aangaf dat dit tegen zijn principe is.

Daarnaast heb ik met de monteur een discussie gehad wanneer de ketel in gebruik is genomen. Dit is namelijk 2 jaar (!) later dan dat de monteur van mening was.

De recente ervaring met de monteur is zeer afwijkend van eerdere ervaringen. Tot deze ervaring was ik zeer tevreden over de monteurs van Veenstra.

Moerman

Altijd tevreden over Feenstra. Ook dit keer was de onderhoudsmonteur (Patrick) zeer klantvriendelijk, in mijn ogen deskundig, communiceerde goed en had humor. En al eerder van die fijne kerels... Altijd tevreden over Feenstra. Ook dit keer was de onderhoudsmonteur (Patrick) zeer klantvriendelijk, in mijn ogen deskundig, communiceerde goed en had humor. En al eerder van die fijne kerels gehad. Hoop dat jullie er zuinig op zijn, Feenstra!

Monteur kwam te laat en ik werd niet op de hoogte gesteld van de uitloop. Hopeloze klantenservice. Hopeloze bedrijf

Geen klachten goede behandeling

Volledig tevreden

Nicolaas R H J

Netjes achter gelaten en zeer vriendelijk