Klantvriendelijk ter zake deskundig stipt op tijd👍
De monteur heeft mij niet geadviseerd om een koolmonoxide melder te plaatsen, toch staat dit in zijn rapport, dat hij dat wel gedaan heeft. dat is dus onjuist. Verder was allles naar wens.
Van den Berg
Onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd en goede uitleg gegeven.
De monteur was vriendelijk, correct en heeft netjes gewerkt; persoonlijke hygiëne verdient wel enige aandacht. Het absolute verbeterpunt voor Feenstra ligt op kantoor, bij (de techniek achter) de...De monteur was vriendelijk, correct en heeft netjes gewerkt; persoonlijke hygiëne verdient wel enige aandacht. Het absolute verbeterpunt voor Feenstra ligt op kantoor, bij (de techniek achter) de site en de absoluut gebruiksonvriendelijke werkwijze om afspraken te maken of wijzigen. Dat heb ik al vaker aangegeven, maar er verandert helemaal niets; reden voor mijn 5 bij de vraag of ik Feenstra zou aanbevelen.
Jullie mogen minder sms sturen om de komst van de monteur aan te kondigen..
Hartog
Betrouwbaar en klantvriendelijk
Heel goed
Feenstra komt zijn verplichtingen niet na
Sander
De keren dat Feenstra bij ons over de vloer komt voor onderhoud of installatie zijn we altijd zeer tevreden geweest. Zowel over de de netheid en deskundigheid. Niet weggaan voordat alles werkt en de...De keren dat Feenstra bij ons over de vloer komt voor onderhoud of installatie zijn we altijd zeer tevreden geweest. Zowel over de de netheid en deskundigheid. Niet weggaan voordat alles werkt en de klant tevreden is.