Uitstekend uitgevoerd en uitleggen over de apparatuur, Wordt ook uitgelegd over de nieuwe apparatuur hoe zuinig ze zijn
Ras
Aardige man. Werkt netjes . Heel goed op de hoogte van cv ketel
Zeer tevreden
Monteur deet zijn werk goed
Wij zijn goed geholpen door Feenstra
Nieuwe cv ketel geïnstalleerd,de monteur werkte netjes.
Hommel
Over alles zeer tevreden!!
Alles prima
Berbee
De monteurs zijn vriendelijk en welwillend. Maar Feenstra zelf laat nog al eens wat steken vallen en komt hier niet op terug. Heb 2x een mail gestuurd met klachten en dat wordt gewoon niet op...De monteurs zijn vriendelijk en welwillend. Maar Feenstra zelf laat nog al eens wat steken vallen en komt hier niet op terug. Heb 2x een mail gestuurd met klachten en dat wordt gewoon niet op gereageerd. Dit maakt dat ik twijfel of ik nog wel verder met Feenstrain ze wil gaan
Van der Voort
Goedendag
Poosje geleden zijn ze langs geweest om alles te controleren ivm. Het contract wat we hebben. Er werd tegen ons gezegd dat we aan een nieuwe pomp toe zijn , en ze beloofde ons om iemand anders langs te sturen. Deze meneer is dus gisteren langs geweest, en kwam tot de conclusie dat de leidingen verkeerd stonden afgesteld . Dus een nieuwe pomp was nog niet nodig zei hij Maar ik krijg nu wel een rekening van arbeidskosten en voorrijkosten gisteren op de mail . Dit vind ik dus niet kloppen , want de fout ligt bij uw werknemer die nu voor niks een monteur naar ons heeft gestuurd . Zou U dit voor mij kunnen informeren ? Bij voorbaat dank Wilma van der Voort