Bewoner Pand

Ik vind het wel wisselend, de ene monteur is de andere niet. En administratief loopt er ook wel eens wat fout bijv niet meebrengen filters. Deze laatste monteur gaf ook digitaal copie van de... Ik vind het wel wisselend, de ene monteur is de andere niet. En administratief loopt er ook wel eens wat fout bijv niet meebrengen filters. Deze laatste monteur gaf ook digitaal copie van de werkbon. Volgens mij heb ik dat nooit eerder gehad.

Bewoner Pand

Tijdmeldingen van aankomst monteur wat nauwkeuriger. B.v.om half zeven smorgens melden ik ben snel bij u en dan om half negen verschijnen.
Vooral bij het reinigen van het systeem stof...
Vooral bij het reinigen van het systeem stof opvangzak gebruiken. Dwarrelt nu alle kanten op. Vooral na een eerste reiniging in 14 jaar.?????

Communicatie onderling blijkt volgens mij niet goed

Goede snelle service. Erg tevreden.

Bewoner Pand

Ik hoop, dat dit uitbesteed werk is van Feenstra, omdat deze enquette wel heel erg sturend en slecht is, met te veel onnozele vragen die erg sturend zijn.
M.v.g. W de Wit.

Goed werk optijd netjes, super gewoom

Goede service van deskundige monteurs die indien nodig advies geven over aanpassing of vernieuwing product.

Zeer aardige installateur/vakman. Heel netjes gewerkt met goede uitleg en geeft goed advies over gebruik en denkt vooral met de klant mee
Ik heb weer een nagenoeg geruisloze mechanische...
Ik heb weer een nagenoeg geruisloze mechanische ventilatie in huis 👍🏼

Hele goede en heldere service. Vriendelijk en kundig personeel dat echt een stapje extra doet voor de klant. Persoonlijke benadering en je leert nog eens wat! Aanrader. Het is nu al een stuk fijner... Hele goede en heldere service. Vriendelijk en kundig personeel dat echt een stapje extra doet voor de klant. Persoonlijke benadering en je leert nog eens wat! Aanrader. Het is nu al een stuk fijner in huis door deze reiniging, ongelofelijk wat een verschil.

Ten Wolde

Uitstekend en vakkundig geholpen. Vriendelijke monteur met kennis van zaken.