Zeer beleefde monteur die mijn vragen goed heeft uitgelegd.

Door ziekte van een monteur afspraak enkele keren verzet, maar nu weer helemaal rechtgezet.
Na meer dan 20 jaar klant is weer alles rechtgezet. Mechanische ventilatie werkt prima zo goed als geruisloos. Goed zo Feenstra ga zo door.

Van Brakel

Vrijwel uitstekende ervaring met het hele bedrijf. Klantenservice is prima. Monteur is vlot vriendelijk en bekwaam. Producten zijn goed.

Bewoner Pand

Uitleg van sirkulatie lucht ventilatie

Bewoner Pand

De brief die ik heeft ontvangen stond dat er onderhoud wordt gedaan aan de cv ketel heb de toegang vrij gemaakt maar door de monteur werd alleen aan de ventilatiesysteem gewerkt

Verhoeff

Duidelijke uitleg gekregen over wat een ventilatie systeem doet in je huis en het nut ervan is.Vriendelijke medewerkers en werkzaamheden netjes en zorgvuldig uitgevoerd door de monteur.

Goede ervaringen met Feenstra

Bewoner Pand

De monteur was vriendelijk en beleefd, maar door de taalbarrière helaas niet helemaal goed te begrijpen. Verder liet hij na het reinigen van het ventilatiesysteem veel rommel achter in de vorm van... De monteur was vriendelijk en beleefd, maar door de taalbarrière helaas niet helemaal goed te begrijpen. Verder liet hij na het reinigen van het ventilatiesysteem veel rommel achter in de vorm van vettig stof en vuil.

Bewoner Pand

Ik ben tevreden over de reparatie
Wachttijd onderdeel voor reparatie erg lang, maar mss door slechte levering van derden