Prima bedrijf nette vakbekwame monteur niks op aan te merken
Prima bedrijf, aan te bevelen
Uitstekend afgewerkt
Bewoner Pand
Fijne monteur legde alles goed uit
Bruma
Ben zeer tevreden alle afspraken zijn precies nagekomen.
Bewoner Pand
en als klant heb je maar...Ik vind het belachelijk dat een bedrijf 2 keer langs moet komen voor 2x een half uurtje werk! 1x voor me roosters door te blazen 1x voor de ketel
en als klant heb je maar vrij te nemen! zorg er voor dat het op 1 dag gebeurd zodat het mij geen 2 vrije dagen kost! of kom met een COMPENSATIE!!
Keereweer
Dat je zelf de dag mag uit kiezen wat beter uitkomt
Bewoner Pand
Moet voor een probleem vele afspraken maken omdat ze het niet kunnen maken want de onderdelen zijn zo duur gaan ze je halve huis verbouwen met overal plaatjes achter zetten terwijl er drie...Moet voor een probleem vele afspraken maken omdat ze het niet kunnen maken want de onderdelen zijn zo duur gaan ze je halve huis verbouwen met overal plaatjes achter zetten terwijl er drie kwart jaar bekent is volgens de monteur van de fabriek dat er een printplaat kapot is maar is te duur als feenstra gelijk na het plaatsen vier jaar gelden hun best hadden gedaan viel het wel in de garantie tijd ( zolang speel het al )maar dan kon niet maar alles veranderen vier jaar lang is goedkoper wtw verkeert aangelegd te scherpen bochten waardoor ik in de herrie mag zitten aanzuiging wtw onder de zonnepanelen plaatsen waardoor het in huis steeds warmer wordt in de zomer en swinters is er weinig zon dus dat is geen rede
Bewoner Pand
Ze zijn goed opgeleid. Ze weten alles, maak niet uit welke ketels ze schoonmaken.