Barendse

Afspraak en onderhoud was prima en goed gedaan
goede informatie
voor ieder aan te bevelen
familie Barendse uit Amsterdam

Goed,deskundig bedrijf

Het maken van een afspraak is lastig, omdat je niet even de agenda's naast elkaar kunt leggen. Feenstra komt steeds zelf met een datum, als die niet uit komt weer bellen. Dan komt weer een nieuwe... Het maken van een afspraak is lastig, omdat je niet even de agenda's naast elkaar kunt leggen. Feenstra komt steeds zelf met een datum, als die niet uit komt weer bellen. Dan komt weer een nieuwe datum enz. Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd, goed met de situatie meegedacht, beleefde en kundige monteur, netjes gewerkt en duidelijkheid over de eventuele meerkosten als er iets verandert aan de afspraak.

Na lang wachten waren de onderdelen binnen bij Feenstra en is er via de Watts App een afspraak gemaakt .

Bewoner Pand

Zover ik kan zien een prima bedrijf. Als huurder ken ik niet de hoogte van de rekening etc. dus daar kan ik niets over zeggen.

Groenland

Reiniging en plaatsen nieuwe ventilator heeft naar tevredenheid plaatsgevonden. Wel jammer dat ik werd geconfronteerd met een ander type ventilator dan vooraf via de aanbieding was gedaan. Zou 'm... Reiniging en plaatsen nieuwe ventilator heeft naar tevredenheid plaatsgevonden. Wel jammer dat ik werd geconfronteerd met een ander type ventilator dan vooraf via de aanbieding was gedaan. Zou 'm zitten in de omzetting van de electra-bedrading. Vreemd want vooraf was door mij opgegeven welke ventilator moest worden vervangen. En ja, het alternatief was duurder. Verder werkt alles prima.

Prima survice

Bewoner Pand

Het bedrijf is goed georganiseerd en de medewerkers weten wat ze moeten doen en doen hun werk goed en netjes en niet te vergeten dat de monteur echt vriendelijk zijn.