Tjauw

Gisteren geweest. Goede snelle service tot nu toe

Bewoner Pand

Ze hebben mijn afzuigkapbuis doorgeblazen... bleek niet goed aangesloten. Nu werkt hij weer stukken beter

Verder geen toevoeging.

Bewoner Pand

Met de vriendelijkheid van de monteurs is niets aan de hand, echter iedere keer als er een reparatie is kunnen de onderdelen niet uit voorraad gemonteerd worden waardoor ik nu voor de negende keer... Met de vriendelijkheid van de monteurs is niets aan de hand, echter iedere keer als er een reparatie is kunnen de onderdelen niet uit voorraad gemonteerd worden waardoor ik nu voor de negende keer op 3 maanden zonder CV en WW zit en dat nu voor 4 dagen!
Schandalig dat alles zo lang moet duren!

Helaas een erg slechte ervaring over mechanische ventilatie. Vooraf advies gevraagd voor vervanging MV box, helaas enkel een offerte gekregennvoor zelf aangedragen product die veel duurder was dan... Helaas een erg slechte ervaring over mechanische ventilatie. Vooraf advies gevraagd voor vervanging MV box, helaas enkel een offerte gekregennvoor zelf aangedragen product die veel duurder was dan aangedragen website. Slechte bereikbaarheid op vragen daar over. Monteur mopperde dat ik een goedkoop model had gekozen, terwijl ik vooraf advies van Feenstra gezocht had (maar niet gekregen). Na reinigen gaf de monteur pas aan dat hij de box niet zou afstellen, terwijl dit wel in het pakket zit. Na de afspraak klacht gemeld bij Feenstra, maar geen enkele reactie gekregen na 4 weken.

Houthooft

Top servicemedewerker kundige monteurs

Ramlal

Zeer vriendelijk en netjes afgerond

Deskundig, servicegericht en eerlijke prijs.

Ik zou anderen aan bevelen feenstra te nemen.