Van Van Ijperen
Goede service
alles perfect
Kan Feenstra iedereen aanraden leveren uitstekend werk.
Monteur was keurig op tijd. Hij was beleefd en netjes en wist waar hij het over had👍
Leuk dat er nu eens een vrouwelijke monteur kwam. Zij was duidelijk, zeer beleefd en werkte supernetjes!
het is lastig om telefonisch direct een monteursafspraak te maken.
Top snel geholpen en nette medewerker
Deze monteur nog een jonge man maar hij is echt aan te bevelen . Wij hopen dat hij nog heel lang bij Feenstra wilt blijven werken .
Goed bedrijf met aardig en deskundig personeel.
Waar de monteur, 15 minuten later kwam 17.15H dan geplanned, geen bericht van klantenservice, waar naar zeggen van de monteur, hij wel bericht had naar hoofdkantoor, dat alles uitliep en of hij het allemaal wel ging redden vandaag. Dus hulde voor monteur!
zelfs een kwartier te vroeg,prima!
Vriendelijk en vakkundig personeel.
De werkzaamheden werden op professionele manier uitgevoerd.Een aardige vriendelijke monteur,die goedecadviezen aangaf over t ventilatie systeem.Na afloop heeft hij alles netjes opgeruimd. Goedecservice.👍
Feenstra Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feenstra Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service
alles perfect
Kan Feenstra iedereen aanraden leveren uitstekend werk.
het is lastig om telefonisch direct een monteursafspraak te maken.
Top snel geholpen en nette medewerker
Goed bedrijf met aardig en deskundig personeel.
zelfs een kwartier te vroeg,prima!
Vriendelijk en vakkundig personeel.
Feenstra Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt: