John Kristelijn
- Bezorging
- 5
- After sales
- -1
100% beveelt Feestartikelenshop.com aan!
Goede ervaring met bestellen en update van de bestelling
top
perfect
Prima Product en goede levering
Nog niets ontvangen
Zo moet het gewoon gaan, eenvoudig en snel
Heel fijn geholpen. Eerst even telefonisch contact gehad voor meer info en daarna bestelling geplaatst om op te halen. Deze lag heel snel al klaar.
Bestellen en de volgende dag in huis.
snelle en goeie levering
Degelijke kwaliteit 👍
Goede webshop. Spullen op tijd geleverd
Uitstekend
Feestartikelenshop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feestartikelenshop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
perfect
Prima Product en goede levering
Nog niets ontvangen
Zo moet het gewoon gaan, eenvoudig en snel
Bestellen en de volgende dag in huis.
snelle en goeie levering
Degelijke kwaliteit 👍